Tuesday, September 30, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


17 proiecte de cercetare si dotare de laboratoare finantate din fonduri europene

Posted: 30 Sep 2014 09:43 AM PDT

17 programe de cercetare finantate din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial privind Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), au fost lanasate marti de catre Ministerul Educatiei, in prezenta ministrului delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, si a premierului Victor Ponta.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

”140 de milioane de lei, in plus, la Educatie, pentru salariile profesorilor castigate in instanta”

Posted: 30 Sep 2014 07:18 AM PDT

Premierul, Victor Ponta, a declarat, marti, în contextul rectificarii bugetare, ca suma alocata suplimentar la bugetul Educatiei, de 140 de milioane de lei, urmareste plata titlurilor executorii, în cazul proceselor câstigate de profesorii care au actionat

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Reviro organizeaza primul eveniment de cariera pentru tinerii cu experienta internationala

Posted: 30 Sep 2014 07:05 AM PDT

Reviro, serviciul de recrutare dedicat tinerilor romani cu experienta interationala, organizeaza primul eveniment de cariera care ii pune pe absolventii universitatilor din strainatate in fata angajatorilor, cu scopul de a se cunoaste, de a purta conversatii si a stabili conexiuni valoroase.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii bucuresteni s-au cumintit: mai putine absente si acte de violenta in 2014

Posted: 30 Sep 2014 01:14 AM PDT

Elevii din Capitala au bifat mai putine absente in anul scolar care abia s-a incheiat fata de 2013, aproape 7,4 milioane de absente mai exact, din care in jur de 4 milioane nemotivate, in timp ce anul trecut au fost 7,7 milioane. De asemenea, s-au inregistrat si mai putine acte de violenta, 185 fata de 240, potrivit raportului oficial prezentat marti de reprezentantii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ANUNT DE PRESA: Prezenta ministrului Remus Pricopie la festivitatea de deschidere a noului an universitar

Posted: 30 Sep 2014 12:19 AM PDT

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, se va afla miercuri, 1 octombrie, de la ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2014-2015, organizată de comunitatea academică a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

Posted: 29 Sep 2014 11:30 PM PDT

  Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului  (International Earth Science Olympiad – IESO).  Medaliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu (clasa a XII-a, Colegiul National „Vasile Alecsandri" din Galati), Alexandru Zanca (clasa a XI-a, Colegiul National […] The post Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului .

No comments:

Post a Comment