Thursday, October 2, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Noile manuale pentru micii scolari, amanate din nou

Posted: 02 Oct 2014 10:41 AM PDT

Copiii din clasele I si a II-a vor ramane anul acesta tot cu vechile manuale, cel mai probabil, sustin reprezentantii Federatiei Editorilor din Romania (FER), dupa ce si ultimele rezultate ale licitatiei anuntate de Ministerul Educatiei au fost contestate de o serie de edituri nemultumite.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Stagii de practica si orientare profesionala pentru studentii Universitatii din Bucuresti

Posted: 02 Oct 2014 09:49 AM PDT

Universitatea din Bucuresti a lansat programul „Scrie istoria propriei cariere, prin training din timpul facultatii", finantat cu fonduri europene in valoare de aproximativ 500.000 de euro, care cuprinde sesiuni de orientare si consiliere profesionala si stagii de practica in institutii relevante pentru profilul sudentilor, din tara si din strainatate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ARDOR a lansat primul club de debate pentru romi

Posted: 02 Oct 2014 07:39 AM PDT

Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) Muntenia a lansat primul club de debate pentru romi, Shukar Club, prin care 20 de tineri romi din Bucuresti pot sa reprezinte modele pentru alti tineri romi anvatand cum sa dezbata cu argumente, discriminarea.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania, codasa la invatarea pe tot parcursul vietii. Care sunt solutiile

Posted: 02 Oct 2014 06:49 AM PDT

Romania este printre tarile codase in Uniunea Europeana in ceea ce priveste invatarea pe tot parcursul vietii, care este esentiala pentru a te orienta mai bine catre joburile cerute in acest moment pe piata muncii. Expertii spun ca angajatorii trebuie sa fie mai interesati in dezvoltarea profesionala a personalului lor, iar angajatii trebuie sa aiba flexibilitatea de a se reorienta sau de a-si perfectiona abilitatie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Politehnica Bucuresti va avea un institut de cercetare de 40 de milioane de euro

Posted: 02 Oct 2014 03:14 AM PDT

   Universitatea Politehnica Bucuresti va avea un institut de cercetare cu 41 de laboratoare, in valoare de 40 de milioane de euro.    Anuntul a fost facut de presedinta Senatului UPB, Ecaterina Andronescu, la deschiderea noului an universitar. Fost rector al institutiei, aceasta a declarat ca este vorba despre un proiect […] The post Politehnica Bucuresti va avea un institut de cercetare de 40 de milioane de euro .

Studentii se plang de taxele mari din noul an universitar

Posted: 02 Oct 2014 02:54 AM PDT

   Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a dat publicitatii luni un studiu in care prezinta valorile celor mai importante taxe pe care studentii sunt nevoiti sa le plateasca in 21 de universitati din tara.    Studiul ANOSR arata ca doar in ultimul an universitar 38% dintre universitati au […] The post Studentii se plang de taxele mari din noul an universitar .

Participarea ministrului delegat Mihnea Costoiu la evenimentele organizate de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Posted: 02 Oct 2014 02:25 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, participă joi, 2 octombrie, la Cluj-Napoca, la evenimentele organizate în cadrul parteneriatului dintre Universitatea Tehnică şi Samsung Electronics România.

No comments:

Post a Comment