Monday, September 8, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Studentii, specializati in modelare 3D

Posted: 08 Sep 2014 11:17 AM PDT

Laboratorul de Cercetare în domeniul Realităţii Virtuale şi Augmentate (CeRVA) din cadrul Universităţii „Ovidius" din Constanţa a organizat în perioada 29 august 2014 – 8 septembrie 2014 a treia Școală de Vară de Medii Virtuale din România – „Virtual Heritage Edition" (creatiVE). Partenerul acestei ediții a fost Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea Harvard a primit o donatie record, de 350 de milioane de dolari

Posted: 08 Sep 2014 09:09 AM PDT

Universitatea Harvard a primit o donatie de 350 de milioane de dolari, cea mai mare din istoria institutiei, din partea unei familii din Hong Kong. Donatia a fost facuta pentru cercetarea pandemiilor si gasirea de solutii pentru sistemele de sanatate slab dezvoltate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ponta: Se cauta solutii ca de programul "Cornul si Laptele" sa beneficieze doar cei care au nevoie

Posted: 08 Sep 2014 08:18 AM PDT

Premierul Victor Ponta spune ca se cauta solutii ca doar "cei care au cu adevarat nevoie" sa beneficieze de programul "Cornul si Laptele", precizand ca sunt multi copii care arunca alimentele primite la scoala, in timp ce altii au nevoie de mai mult.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014 Unde se mai pot inscrie candidatii la Universitatea din Bucuresti. Conditiile de admitere pentru sesiunea din toamna

Posted: 08 Sep 2014 04:36 AM PDT

Universitatea din Bucuresti organizeaza, in luna septembrie 2014, a doua sesiune de admitere pentru studii universitare de licenta. Numarul total de locuri alocat programelor de studii de licenta la nivelul universitatii este de 290 la buget si aproximativ 2069 cu taxa.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Raport STUPEFIANT al UNICEF: Romania este tara cu ELEVII cei mai VIOLENTI

Posted: 08 Sep 2014 01:06 AM PDT

Raport STUPEFIANT al UNICEF: România are cei mai VIOLENTI elevi cu vârsta cuprinsa între 11 si 15 ani, dintre toate statele lumii civilizate. Practic, România se afla peprimul loc într-un clasament rusinos al violentei în scoli.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Programul 100 de euro pentru profesori se transforma in 150

Posted: 07 Sep 2014 11:09 PM PDT

   Programul 100 de euro pentru profesori va fi reintrodus intr-o forma mai buna, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie.    De aceasta data este vorba de aproximativ 150 de euro ca suma forfetara.    Cadrele didactice vor avea decizia finala pentru folosirea acestor fonduri.    Ministrul Educatiei a declarat […] The post Programul 100 de euro pentru profesori se transforma in 150 .

Elevii vor asculta la ore muzica clasica

Posted: 07 Sep 2014 10:33 PM PDT

   Elevii vor asculta la ore muzica clasica.    Radio Romania Muzical si Ministerul Educatiei au semnat un protocol de colaborare in cadrul caruia proiectul “Asculta 5 minute de muzica clasica” devine program national in scoli, incepand cu anul scolar 2014-2015.    Profesorii vor avea la dispozitie cele mai importante […] The post Elevii vor asculta la ore muzica clasica .

Elevii nu vor mai putea folosi telefonul mobil in timpul orelor

Posted: 07 Sep 2014 10:15 PM PDT

   Elevii nu vor mai putea folosi telefonul mobil in timpul orelor.    Asa prevede un proiect privind Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei.    De asemenea, le va fi interzis sa participe la actiuni de protest sau […] The post Elevii nu vor mai putea folosi telefonul mobil in timpul orelor .

No comments:

Post a Comment