Sunday, November 9, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


S-a terminat vacanta! Elevii din clasele primare si prescolarii se intorc luni la cursuri

Posted: 09 Nov 2014 06:47 AM PST

Elevii din clasele primare si prescolarii se intorc de luni la cursuri dupa ce au fost, timp de o saptamana, in vacanta. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, toti elevii vor intra, pe 20 decembrie, in vacanta de Craciun cand vor sta acasa timp de doua saptamani.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii din invatamantul primar si prescolarii se intorc luni la cursuri

Posted: 09 Nov 2014 02:52 AM PST

   Elevii din invatamantul primar si prescolarii se intorc luni la cursuri, dupa o vacanta de o saptamana.    Urmatoarea vacanta pentru toti elevii va incepe pe 20 decembrie si se va incheia pe 4 ianuarie 2015. Cursurile vor incepe pe 5 ianuarie 2015 si se vor incheia pe 30 ianuarie.    Vacanta intersemestriala […] The post Elevii din invatamantul primar si prescolarii se intorc luni la cursuri .

A fost inaugurat primul Institut de Armenologie din tara

Posted: 09 Nov 2014 02:28 AM PST

   Primul Institut de Armenologie din Romania, a fost inaugurat la Cluj-Napoca.    Acesta va functiona in cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” si se va ocupa de cercetarea comunitatilor armene din centrul si estul Europei.    Printre cei care au participat la ceremonie se numara Aram Simonyan, rectorul Universitatii de Stat din […] The post A fost inaugurat primul Institut de Armenologie din tara .

No comments:

Post a Comment