Tuesday, January 27, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


FOTO Elevii romani au obtinut medalia de aur la Campionatul de Robotica din Coreea de Sud

Posted: 27 Jan 2015 10:48 AM PST

Echipa de robotica a Romaniei, formata din trei elevi de liceu, Razvan Has si Claudiu Ion, ambii elevi la Colegiul National „Tudor Vianu", impreuna cu Calin Banciu, elev la Colegiul National „I. L. Caragiale", au castigat medalia de aur la Campionatul de Robotica „First Tech Challenge", desfasurat in Coreea de Sud, in perioada 20-27 ianuarie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Au fost publicate modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat

Posted: 26 Jan 2015 10:34 PM PST

   Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru Bacalaureat.    Subiectele celor 10 discipline la care elevii se pot inscrie sunt de dificultate medie, dupa cum spun profesorii.    Ele pot fi accesate aici.    Calendarul examenului de Bacalaureat 2015 – Sesiunea iunie-iulie 2015 este urmatorul: 25 – 29 […] The post Au fost publicate modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat .

Masura propusa de ministrul Educatiei pentru depolitizarea invatamantului

Posted: 26 Jan 2015 12:34 PM PST

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Mihai Sorin Câmpeanu, a declarat, luni, la Vaslui, ca învatamântul ar trebui sa intre într-un proces de depolitizare si ca, personal, crede în necesitatea organizarii de concursuri

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei:Profesorii nu trebuie sa justifice banii primiti pentru dezvoltarea profesionala

Posted: 26 Jan 2015 11:38 AM PST

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Mihai Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la Vaslui, ca profesorii nu trebuie sa justifice cu facturi sau chitante cheltuirea celor 150 de euro, primiti anul trecut pentru dezvoltarea carierei profesionale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment