Wednesday, January 28, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016

Posted: 28 Jan 2015 07:31 AM PST

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare a fost dat publicitatii de Ministerul Educatiei. Inscrierile pentru clasa pregatitoare vor incepe pe 16 februarie, urmand ca pana pe 6 martie parintii sa completeze, on-line sau la scoala, cererile-tip. Repartizarea pe scoala va avea loc pe 9 martie la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au cerut acest lucru prin cererea completata.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Şcoala fara religie. Efectele deciziei Curtii Constitutionale

Posted: 27 Jan 2015 10:17 PM PST

Inca de la inceputul acestei saptamani a intrat in vigoare decizia judecatorilor CCR care spune ca elevii trebuie sa depuna cerere de participare la ora de Religie. Insa, ministrul Educatiei sustine ca asta nu se va intampla nici din semestrul al II-lea, ci abia din septembrie

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei: Pana in acest moment nu a fost inregistrata nici o solicitare de retragere a titlului de doctor

Posted: 27 Jan 2015 09:45 PM PST

La nivelul Directiei Generale Invatamant Superior nu a fost inregistrata oficial nici o solicitare de retragere a titlului de doctor. Asa a anuntat Ministerul Educatiei in aceasta dimineata. Reactia vine la doua saptamani de la momentul in care ministrul Sorin Cimpeanu declara ca "am primit deja inca trei solicitari de renuntare la titlu (de doctor - n.r.) de la ASE, Politehnica". Astazi insa sustine ca era vorba despre alte solicitari.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment