Friday, March 13, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Operatiile estetice, pilde in manualul de romana de clasa a II-a. Snoava, copiata fara stirea autoarei

Posted: 13 Mar 2015 09:32 AM PDT

Un fragment de text despre o omida care vrea sa faca operatii estetice, despre care se crede ca ar fi dintr-un manual de clasa a II-a, a starnit revolta in randul parintilor, devenind viral pe retelele de socializare. Insa, realitatea este cu totul alta decat si-au imaginat-o, potrivit autoarei textului.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

2 Tabere de Engleza gratuite in Anglia - Ultima luna de inscrieri in concursul Mirunette Language Competition!

Posted: 13 Mar 2015 08:30 AM PDT

Concursul Mirunette Language Competition, in cadrul caruia elevii intre 10-17 ani pot castiga 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia, se apropie de final. Nu ratati ultima luna de inscrieri! Elevii ambitiosi si pasionati de limba engleza se pot inscrie gratuit in competitie pana in data de 31 martie 2015, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Rezultate Simulare Bac 2015. Misterul ratei de promovare la simularea Bacalaureatului

Posted: 13 Mar 2015 07:54 AM PDT

Pentru al doilea an la rand, Ministerul Educatiei nu a comunicat rata de promovare la nivel national a simularii examenului de Bacalaureat, atrag atentia expertii. Cifrele comunicate de Minister reprezinta doar procentele notelor peste cinci defalcate pe probe, insa pentru a promova Bac-ul, trebuie ca media totala a probelor sa fie de cel putin 6.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ANPD: Educatia timpurie si serviciile de recuperare pentru copilul cu dizabilitati, prioritare

Posted: 12 Mar 2015 01:31 PM PDT

    Educatia timpurie si dezvoltarea de servicii de recuperare pentru copilul cu dizabilitati trebuie sa fie prioritare, pentru ca, in lipsa lor, nu se poate vorbi de cresterea gradului de integrare in invatamantul de masa a acestor copii.      Declaratia a fost facuta joi, de secretarul de stat […] The post ANPD: Educatia timpurie si serviciile de recuperare pentru copilul cu dizabilitati, prioritare .

No comments:

Post a Comment