Sunday, March 22, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Premierea celor mai bune desene si picturi dedicate apei

Posted: 22 Mar 2015 09:54 AM PDT

Sute de elevi constănţeni au marcat Ziua Mondială a Apei participând la cea de-a doua ediţie a concursului de pictură, desen şi grafică „Apa este viaţă!". Instituţia Prefectului a găzduit festivitatea de premiere a celor mai apreciate lucrări. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tara europeana cu cel mai performant sistem de invatamant pregateste o reforma radicala in educatie: „Ce a fost bun in 1900 nu mai este in secolul 21”

Posted: 22 Mar 2015 07:26 AM PDT

Finlanda, tara europeana cu cel mai performant sistem de invatamant, pregateste o reforma radicala in domeniul educatiei. Mai exact, autoritatile de la Helsinki vor schimbarea abordarii structurii programei scolare, de la axarea pe discipline, la axarea pe teme de interes.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Imprumuturi de studii de pana la 25.000 de lire sterline pentru doctoranzi si cercetatori, de la guvernul britanic

Posted: 22 Mar 2015 07:09 AM PDT

Marea Britanie va acorda imprumuturi de studii de pana la 25.000 de lire sterline (circa 35.000 de euro) pentru studentii britanici si straini, inclusiv romanilor care urmeaza programe de doctorat sau masterate de cercetare, a anuntat cancelarul britanic George Osborne. De asemenea, guvernul are in vedere si elaborarea unui plan pentru finantarea cercetarii postuniversitare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fundatia Noi Orizonturi sprijina profesorii in cadrul programului „Scoala Altfel”

Posted: 22 Mar 2015 01:19 AM PDT

      Fundatia Noi Orizonturi lanseaza pentru scolile din Romania o serie de activitati nonformale ce pot fi usor puse in practica in cadrul programului „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun", desfasurat in perioada 6 – 10 aprilie 2015.    Profesorii se bucura astfel de […] The post Fundatia Noi Orizonturi sprijina profesorii in cadrul programului „Scoala Altfel" .

No comments:

Post a Comment