Wednesday, May 6, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Educatiei, boicotat din interior de inspectori

Posted: 06 May 2015 10:17 AM PDT

Aproximativ 50% din candidatii la concursurile pentru ocuparea posturilor de inspectori generali adjuncti si sefi ai caselor corpului didactic s-au retras din cursa, boicotand astfel concursul chiar in ziua examenului. Este a doua oara cand se intampla asta in ultimele luni.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Evaluare nationala 2015. Modele de subiecte pentru probele pe care elevii le sustin la vara

Posted: 06 May 2015 10:08 AM PDT

Elevii din clasele a VIII-a se pot pregati pentru probele de la Evaluarea Nationala 2015 rezolvand modele de subiecte propuse pe edu.ro. Probele de examen se vor desfasura in perioada 22-24 iunie, iar absolventii de clasa a VIII-a vor afla daca au promovat Evaluarea Nationala 2015 in 30 iunie. Campania Adevarul te mediteaza pentru Capacitate isi ofera solutiile pentru subiectele propuse de Ministerul Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii protesteaza in Bucuresti. De ce sunt acestia nemultumiti

Posted: 06 May 2015 05:43 AM PDT

Studentii se pregatesc sa ia cu asalt în aceasta seara universitatile din Bucuresti. Azi-noapte, tinerii s-au baricadat în trei universitati din Timisoara, Constanta si Galati, în semn de protest fata de sistemul de învatamânt.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Argint si bronz pentru Romania la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene 2015

Posted: 06 May 2015 04:01 AM PDT

   Cele doua echipe care au reprezentat Romania la a XIII-a editie a Olimpiadei de Stiinte a Uniunii Europene (EUSO), au cucerit o medalie de argint si o medalie de bronz.    Evenimentul a avut loc in perioada 26 aprilie – 3 mai, la Klagenfurt (Austria).    Echipa medaliata cu argint […] The post Argint si bronz pentru Romania la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene 2015 appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

UPDATE Studentii s-au baricadat in universitatile din Capitala. Colegii lor care se aflau la cursuri au facut scandal

Posted: 06 May 2015 01:38 AM PDT

Studentii au luat cu asalt in aceasta seara universitatile din Capitala, incepand cu Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti. Cativa studenti care se aflau la cursuri s-au aratat insa deranjati de protestele colegilor de la alte facultati. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni maine cu liderii ANOSR, organizatorii protestelor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia video la proba de Informatica

Posted: 06 May 2015 01:07 AM PDT

Campania "Adevarul te mediteaza pentru Nac si Capacitate 2015 continua cu lectia video la proba de Informatica, predata de profesorul George Trifan de la Colegiul National "Tudor Vianu" din Capitala. De asemenea, in studio va mai fi si Mircea Trifan, student in anul I la Facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii s-au baricadat in amfiteatre si refuza sa le paraseasca. Ce revendicari au ei

Posted: 05 May 2015 11:55 PM PDT

Studentii, nemultumiti de faptul ca opiniile lor nu mai sunt ascultate în universitati, ca subfinantarea educatiei a produs efecte catastrofale asupra calitatii si relevantei studiilor si ca taxele din universitati au devenit insuportabile pentru studenti, rata de

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment