Friday, June 12, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii sunt capabili sa tipareasca obiecte. ECDL sustine 3D Printing in scoala

Posted: 12 Jun 2015 09:52 AM PDT

   O alta grupa de liceeni din Bucuresti sunt absolventii cursului de 3D Printing initiat de ECDL ROMANIA, cu sprijinul ENEVO Group. Astazi, i-am felicitat pe elevii de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, impreuna cu Ministerul Educatiei, care sustine demersul de invatare a noilor tehnologii, chiar in cadrul scolii.  Accesul […] The post Elevii sunt capabili sa tipareasca obiecte. ECDL sustine 3D Printing in scoala appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Admitere Facultate 2015. Ce presupune admiterea la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Posted: 12 Jun 2015 09:12 AM PDT

Admiterea la Universitatea Politehnica din Bucuresti se face pe baza de examen cu doua probe la toate cele 15 facultati ale universitatii. Astfel, in functie de facultatea pentru care opeaza, candidatii sustin probe de admitere la Fizica, Economie, Geometrie sau Chimie organiza. Inscrierea la concursul de admitere este 100 de lei pentru toate facultatile, iar taxa de scolarizare este de 4.000 de lei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Consilierea tinerilor pentru imbunatatirea capacitatii de angajare si antreprenoriat – Proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului

Posted: 12 Jun 2015 07:31 AM PDT

   Casa Studentilor Bucuresti deruleaza in luna iunie 2015 proiectul de educatie non-formala "Centrul de Consiliere pentru Tineri", finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.    Proiectul are ca obiectiv general sprijinirea tinerilor in dobandirea deprinderilor de viata independenta, prin dezvoltarea capacitatii acestora de a cauta si gasi locuri de munca potrivite […] The post Consilierea tinerilor pentru imbunatatirea capacitatii de angajare si antreprenoriat – Proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Mai multe ONG-uri cer demiterea consilierului de la Educatie, care a cerut ca abstinenta sexuala sa fie promovata in scoli

Posted: 12 Jun 2015 04:26 AM PDT

Mai multe ONG-uri solicita demiterea consilierului Romeo-Nicu Mosoiu de la Ministrul Educatiei, invocand conflictul de interese. Pana astazi, Mosoiu era si liderul Asociatiei Parinti pentru Ora de Religie (APOR), care a trimis de curand Ministerului Educatiei o scrisoare deschisa in care solicita ca abstinenta sexuala pana la casatorie sa fie promovata la scoala. In urma scandalului, Mosoiu a plecat din APOR.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment