Tuesday, June 9, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Cum va evolua sistemul de servicii medicale pana in 2040, in viziunea liceenilor din Bucuresti

Posted: 09 Jun 2015 10:38 AM PDT

   La sfarsitul saptamanii trecute, Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti a gazduit competitia Innovation Challenge la care au participat elevii inscrisi in programul educational Bridge to Employment (BTE), derulat de Janssen Romania si JA Romania.    Lucrand in echipe, elevii "au calatorit in timp" si au fost provocati sa […] The post Cum va evolua sistemul de servicii medicale pana in 2040, in viziunea liceenilor din Bucuresti appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

DEZBATERE Şcoli pentru copiii romani din diaspora – o idee buna care nu rezolva situatia celor ramasi in tara

Posted: 09 Jun 2015 09:03 AM PDT

Comisia pentru Invatamant din Camera Deputatilor analizeaza o propunere legislativa ce vizeaza infiintarea de scoli romanesti in strainatate pentru milioanele de romani din diaspora.  Acasa insa, sistemul de invatamant este ros pe interior de lipsurile si de conditiile mizere in care invata multi copii din zona rurala, avertizeaza expertii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Angajezi absolventi, primesti importante subventii lunare

Posted: 09 Jun 2015 06:34 AM PDT

Angajatorii care incadreaza in munca pe perioada nedeterminata absolventi ai unor institutii de invatamant vor primi, timp de 12 luni, subventii lunare situate intre 500 si 750 de lei, a anuntat, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Banii se acorda angajatorilor timp de 12 luni, pentru fiecare absolvent […] The post Angajezi absolventi, primesti importante subventii lunare appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

BAC 2015. Calendar Bacalaureat 2015. Ce probe urmeaza

Posted: 09 Jun 2015 02:04 AM PDT

BAC 2015. Proba de competente lingvistice de comunicare orala la Limba Romana continua marti si miercuri, iar marti a inceput si proba de Competente lingvistice orale la Limba Materna care se va sustine pana pe 12 iunie, potrivit calendarului examenului de Bacalaureat 2015.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BAC 2015. Emotii la prima proba orala a examenului de Bacalaureat

Posted: 09 Jun 2015 12:23 AM PDT

Aproape 170.000 de elevi au intrat in perioada de foc a examenului de Bacalaureat, ce a debutat luni cu prima proba orala, la Limba Romana. Examenul la aceasta disciplina continua si marti pentru elevii repartizati corespunzator, urmand ca miercuri si joi, o parte dintre elevi sa sustina si proba orala la limba materna.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment