Sunday, July 12, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Profesoara Florina Rogalski: "Dupa 12 clase, jumatate de milion de elevi sunt aproape nimeni"

Posted: 12 Jul 2015 04:39 AM PDT

Subiectele la limba româna de la Bacalaureatul de anul acesta au fost usoare si, paradoxal, au fost date în functie de preferintele elevilor. Este opinia profesoarei Florina Rogalski, invitata în emisiunea Perspectiva, la Realitatea TV.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Zece medalii obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada

Posted: 12 Jul 2015 03:51 AM PDT

Olimpicii romani au cucerit zece medalii (trei medalii de aur, cinci medalii de argint si doua medalii de bronz), la a XXII-a editie a Olimpiadei Internationale Pluridisciplinare Tuymaada, desfasurata in perioada 5 - 11 iulie, in Yakutsk, capitala Republicii Saha (Federatia Rusa). Elevii romani au fost premiati la toate cele patru probe ale concursului: chimie, matematica, informatica si fizica.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Zece medalii, dintre care trei de aur, obtinute de elevii romani prezenti la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada 2015

Posted: 12 Jul 2015 02:50 AM PDT

Olimpicii români au cucerit zece medalii (trei medalii de aur, cinci medalii de argint şi două medalii de bronz), la a XXII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale Pluridisciplinare Tuymaada, desfăşurată în perioada 5 - 11 iulie, în Yakutsk, capitala Republicii Saha (Federaţia Rusă).

Tatal elevei de nota 10, eliminata de la BAC, replica dura pentru ministrul Educatiei

Posted: 11 Jul 2015 11:34 AM PDT

Dupa ce ministrul Educatiei, Sorin Câmpeanu, a sustinut la Realitatea Tv, ca Alexandra Burta, eleva de nota 10 care a terminat liceul ca sefa de promotie si care a fost eliminata de la Bac,  ar fi încercat, de fapt, sa fraudeze examenul, ministrul

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment