Wednesday, July 15, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Admitere Facultate 2015. Cum iti alegi facultatea potrivita

Posted: 15 Jul 2015 10:00 AM PDT

S-a dat startul la inscrierilor la facultate, iar cei mai multi tineri nu stiu cu adevarat ce li se potriveste. Expertii in orientare in cariera ii sfatuiesc pe absolventii de liceu sa aleaga o specializare in functie de aptitudini, de pasiuni si, nu in ultimul rand, in functie de personalitatea lor

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Facultatile care asigura angajarea pe piata muncii

Posted: 15 Jul 2015 09:40 AM PDT

Tinerii care se orienteaza zilele acestea spre facultate trebuie sa aleaga cu mare grija specializarea pe care o vor urma pentru ca le va pava drumul spre o cariera, sustin specialistii. Practic, cel mai important este sa se orienteze in functie de piata muncii si de aptitudinile lor, mai spun expertii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Examenele Universitatii din Bucuresti pentru certificate europene de competeta lingvistica incep in octombrie

Posted: 15 Jul 2015 08:06 AM PDT

Centrul de Limbi Straine al Universitatii din Bucuresti organizeaza in luna octombrie 2015 o noua sesiune de examinari in vederea obtinerii Certificatelor Europene Lingvistice  tip E.C.L.Certificatele au valabilitate nelimitata, sunt recunoscute in spatiul european si sunt construite in conformitate cu Cadrul European de Referinta pentru Predarea si Invatarea Limbilor Straine.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Veste excelenta pentru profesori: Guvernul va deconta cheltuielile pentru naveta

Posted: 15 Jul 2015 07:58 AM PDT

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Hotarâre, normele metodologice privind decontarea cheltuielilor cadrelor didactice si a personalului didactic auxiliar din învatamântul preuniversitar de stat pentru naveta la si de la locul de munca.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Peste 200 de liceeni cu deficiente de auz au invatat cum sa-si aleaga meseria in proiectul „Vreau sa stiu”

Posted: 15 Jul 2015 06:48 AM PDT

   Peste 200 de elevi cu deficiente de auz au invatat sa comunice mai usor, sa fie mai increzatori in sansele lor si sa se pregateasca pentru o viitoare meserie in proiectul de orientare profesionala „Vreau sa stiu", derulat de Junior Achievement Romania cu sprijinul Fundatiei Orange.    Liceenii au lucrat impreuna […] The post Peste 200 de liceeni cu deficiente de auz au invatat cum sa-si aleaga meseria in proiectul „Vreau sa stiu" appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Parintii vor avea dreptul la o zi libera pentru ingrijirea sanatatii copilului

Posted: 15 Jul 2015 05:57 AM PDT

   La solicitarea Ministerului Sanatatii, astazi a fost aprobata in sedinta de Guvern Hotararea de Guvern pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicarea a prevederilor Legii nr. 91/2014 privind acordarea unei zile lucratoare libere pe an pentru ingrijirea sanatatii copilului.    Conform actului normativ, parintii sau reprezentantii legali ai copiilor minori […] The post Parintii vor avea dreptul la o zi libera pentru ingrijirea sanatatii copilului appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Admitere Facultate 2015. Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la Universitatea Bucuresti, Politehnica, ASE, Agronomie, UBB Cluj

Posted: 15 Jul 2015 02:38 AM PDT

Miercuri, la Adevarul Live, am discutat cu rectorul Universitatii Politehnice din Bucuresti, Mihnea Costoiu, rectorul Academiei de Studii Economie, Pavel Nastase, prorectorul Magdalena Platis de la Universitatea din Bucuresti, rectorul Razvan Teodorescu de la Universitatea de Agronomie si prorectorul Ana Soos de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj despre admiterea la facultate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Sase medalii obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de Matematica

Posted: 15 Jul 2015 01:48 AM PDT

   Elevii romani au obtinut la Olimpiada Internationala de Matematica, desfasurata in Thailanda, sase medalii: una de aur, patru de argint si una de bronz.    Olimpiada s-a desfasurat in 4 – 16 iulie, la Chiang Mai, Thailanda. Anul acesta au participat un numar de 104 tari si 577 elevi.    Toti cei sase elevi […] The post Sase medalii obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de Matematica appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

No comments:

Post a Comment