Sunday, July 5, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Manualele scolare, veritabile tratate de discriminare

Posted: 05 Jul 2015 09:17 AM PDT

Manualele scolare ii invata pe copii ca locul femeii este la cratita, principala ei „profesie" fiind aceea de mama, in timp ce barbatii au acces la tehnologie si la stiinta, avand oportunitatea unor meserii captivante, dar neglijand rolul de tata, dezvaluie un studiu al Facultatii de Sociologie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Masuri decise de ministrul Educatiei si Comisia Nationala de Bacalaureat in cazul unor disfunctionalitati depistate la examenul de bacalaureat, in judetul Bihor, sesiunea iunie-iulie 2015

Posted: 05 Jul 2015 02:38 AM PDT

Urmare a unei sesizări privind existenţa unor similitudini între 42 de lucrări la matematică provenind din centrul de examen Colegiul Tehnic „Unirea" din Ştei, judeţul Bihor, Comisia Judeţeană de Bacalaureat, în conformitate cu prevederile art. 6, alin. (3) din ordinul de ministru nr. 4430/29.08.2014 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2015, a dispus analiza înregistrărilor din toate cele 14 săli în care s-a desfăşurat proba E)c) - proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie).

No comments:

Post a Comment