Thursday, July 9, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Analiza Rezultate Bac 2015. Talcul ratei de promovare de 66% de la Bacalaureat

Posted: 07 Jul 2015 10:33 AM PDT

Absolventii de liceu de anul acesta nu sunt mai invatati ca cei din anii trecuti, sustin expertii in Educatie. Cresterea ratei de promovare la Bac cu sapte procente fata de anul trecut se datoreaza, in parte, subiectelor mai usoare, dar si altor motive explicate de profesori.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cimpeanu anunta masuri speciale in judetele in care au luat Bac-ul mai putin de jumatate din elevi

Posted: 07 Jul 2015 09:52 AM PDT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, la Suceava, ca in judetele unde promovabilitatea la Bacalaureat a fost sub 50 la suta se vor lua masuri care sa conduca la rezultate mai bune ale candidatilor, transmite corespondentul Mediafax.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii romani au cucerit 4 medalii la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Posted: 07 Jul 2015 07:39 AM PDT

    Lotul de informatica al Romaniei a obtinut patru medalii – o medalie de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz – la a XXII-a editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale (CEOI), desfasurata in perioada 29 iunie – 4 iulie, la Brno (Cehia).   […] The post Elevii romani au cucerit 4 medalii la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Rezultate Bacalaureat 2015. Niciun elev nu a luat BAC-ul la un liceu din Capitala

Posted: 07 Jul 2015 07:11 AM PDT

Rezultate Bacalaureat 2015. Sase elevi din Capitala au reusit sa obtina media 10 la bacalaureat în sesiunea iunie-iulie, înainte de solutionarea contestatiilor, în timp ce, la un liceu, niciun candidat nu a reusit sa promoveze examenul, iar, la alte

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Rezultate Bac 2015, la Adevarul Live. Marian Stas: Rata reala de promovare este de 42%, daca ne raportam la toti elevii care ar fi trebuit scoliti

Posted: 07 Jul 2015 04:05 AM PDT

Rezultate Bac 2015. „Rata reala de promovare este de 42% daca ii luam in calcul pe toti elevii care ar fi trebuit sa fie scoliti de stat, dar care dintr-un motiv s-au altul n-au mai ajuns sa dea examenul de maturitate", a declarat expertul in Educatie Marian Stas, la Adevarul Live. Rata oficiala de promovare a examenului a crescut cu sapte procente mai mare fata de anul trecut, de la 59% la 66%, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment