Friday, September 11, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Actualizarea cadrului legislativ romanesc in domeniul tineretului este importanta si urgenta!

Posted: 11 Sep 2015 07:48 AM PDT

   Forumul Tinerilor din Romania atrage atentia asupra faptului ca Legea Tineretului (L350/2006, denumita in continuare „Legea") nu raspunde nevoilor actuale ale celor aproximativ 5,5 milioane de tineri din Romania: actuala legislatie in domeniul tineretului nu rezolva problema inechitatilor sociale existente in Romania, discrepanta dintre sectorul de tineret din mediul […] The post Actualizarea cadrului legislativ romanesc in domeniul tineretului este importanta si urgenta! appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Sa taiem plagiatul de la radacini!

Posted: 11 Sep 2015 07:29 AM PDT

   Peste 200 de cercetatori, cadre didactice universitare, personalitati ale vietii publice din Romania sau studenti s-au alaturat, in prima zi, demersului initiat de Societatea Academica din Romania (SAR), prin care se solicita Ministerului Educatiei evaluarea, sanctionarea si chiar desfiintarea scolilor doctorale din Romania care permit si promoveaza impostura academica.    Printre cei care au […] The post Sa taiem plagiatul de la radacini! appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Teach for Romania: proiectul care vrea sa reformeze educatia pornind de la cea mai importanta resursa, profesorii

Posted: 11 Sep 2015 03:23 AM PDT

Nu exista politician sau guvernant care sa nu declare cu mana pe inima ca educatia este o prioritate pentru societatea romaneasca, dar - cu toate acestea - sistemul de educatie romanesc continua an de an sa sufere de subfinantare, iar rezultatele elevilor sa fie tot mai slabe. Teach for Romania este un proiect care pune insa pret pe cea mai importanta resursa din educatie - profesorii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Petitie antiplagiat lansata de Societatea Academica din Romania

Posted: 11 Sep 2015 01:19 AM PDT

Propunerea scriitorului Andrei Plesu de depunere a tuturor titlurilor de doctor in semn de protest fata de cei care le-au obtinut ilegal n-a fost imbratisata cu entuziasm de mediul academic, insa Societatea Academica din Romania (SAR) a reformulat ideea lansand o petitie antiplagiat adresata Ministerului Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment