Monday, September 7, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Admitere Facultate 2015, sesiunea de toamna. Mii de locuri au ramas neocupate la universitati pentru a doua sesiune

Posted: 07 Sep 2015 09:44 AM PDT

S-a dat startul admiterii de toamna la facultate la studiile de licenta si marile universitati de stat au scos la concurs mii de locuri ramase neocupate la buget, la nivel national. Doar la principalele centre universitare sunt peste 1.600 de locuri libere la buget.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Profesor doctor in agronomie cu restante la ortografie: „Şi totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane!“

Posted: 07 Sep 2015 06:04 AM PDT

Dupa ce fostul presedinte Traian Basescu ne-a dezvaluit ca „scoala romaneasca produce tampiti", dupa ce premierul Victor Ponta a scapat la mustata de verdictul de plagiator, cu replici in CV-urile unei intregi cohorte de politicieni si detinuti, am putea crede ca sunt putine lucruri care mai pot soca. Dar, iata, a venit randul unui profesor universitar care ii face „concurenta" pe Facebook fostului ministru al Turismului, Maria Grapini.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a publicat criteriile pe baza carora se poate candida in octombrie la concursurile de ocupare a posturilor de director scolar

Posted: 07 Sep 2015 04:56 AM PDT

Ministerul Educatiei a publicat metodologia de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de directori in scolile de stat din preuniversitar. Un director de scoala trebuie sa indeplineasca o serie de conditii cum ar fi absolvent de studii de licenta si sa aiba cel putin gradul II ca profesor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Organizatiile de tineret acuza Ministerul Tineretului de lipsa de transparenta

Posted: 06 Sep 2015 10:21 PM PDT

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Consiliul Tineretului din Romania (CTR) si Consiliul National al Elevilor (CNE) acuza Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) de ignoranta si lipsa de responsabilitate in relatia cu tinerii si organizatiile neguvernamentale de tineret prin lansarea a numeroase apeluri publice care au termene limita prea scurte pentru a putea fi onorate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment