Tuesday, September 29, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Salvati Copiii: Peste 1.000 de copii au luat parte la actiuni de prevenire a parasirii timpurii a scolii. Unul din 10 copii romani nu merge la scoala primara

Posted: 29 Sep 2015 06:53 AM PDT

Pe parcursul a 18 luni, peste 1020 de copii din medii defavorizate expusi riscului discriminarii au beneficiat de servicii sociale, juridice si educationale, in cadrul programului Centre Educationale Integrate pentru Grupuri Vulnerabile, dezvoltat de Salvati Copiii Romania.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ziua Internationala a Educatiei: Elevii si profesorii sunt liberi luni, pe 5 octombrie

Posted: 29 Sep 2015 04:02 AM PDT

Şcolile si inspectoratele scolare vor sarbatori, in data de 5 octombrie 2015, Ziua Internationala a Educatiei, prin manifestari specifice, organizate in timpul programului de lucru, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei. Totusi, 5 octombrie este declarata zi nelucratoare si ramane la latitudinea fiecarei scoli cum va marca aceasta sarbatoare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Posted: 28 Sep 2015 10:09 AM PDT

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment