Thursday, October 1, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Banca Comerciala Feroviara a acordat 2 premii de excelenta studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Posted: 01 Oct 2015 10:14 AM PDT

   Luni, 29 septembrie 2015, cu ocazia Festivitatii de Deschidere a anului universitar 2015-2016 la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Banca Comerciala Feroviara a acordat 2 premii de excelenta absolventelor Diana Geambasu si Ioana Lungu, care au incheiat anul trecut ciclul de licenta […] The post Banca Comerciala Feroviara a acordat 2 premii de excelenta studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Elevii care refuza ora de Religie, proscrisi in scoli. Ce solutii propun expertii pentru cei 250 de mii de copii ignorati de Ministerul Educatiei

Posted: 01 Oct 2015 09:19 AM PDT

In metodologia care a intrat in vigoare acum o saptamana, Ministerul Educatiei s-a asigurat ca exista solutii pentru orice elev din Romania care doreste sa urmeze ora de Religie. Nu se stabileste insa ce pot face copiii care nu vor sa urmeze acest curs.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Au inceput inscrierile pentru gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate

Posted: 01 Oct 2015 09:08 AM PDT

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a dat startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate". Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie, iar premiile vor fi decernate, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate pe 7 ianuarie 2016, in Bucuresti, marcand 7 ani de existenta a LSRS.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei: Studentii ar putea beneficia de credite de studii din partea statului, in urmatorul an universitar

Posted: 01 Oct 2015 08:09 AM PDT

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat ca ministerul lucreaza la un proiect pentru acordarea de credite de studii, intr-un sistem asemanator cu cel care se practica in strainatate. Astfel, incepand cu anul universitar urmator, cei care doresc sa studieze in Romania ar putea accesa imprumuturi de 10.000 de euro, in conditii preferentiale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Prin ce trec elevii care nu se inscriu la ora de religie: Parintii care divoreteaza ajung in iad!

Posted: 01 Oct 2015 06:14 AM PDT

Parintii si elevii se lovesc de tot felul de piedici atunci când aleg ca cei mici sa nu studieze religia: presiuni din partea profesorilor, orare dezavantajoase si lipsa alternativelor de studiu sunt doar câteva dintre problemele cu care se lupta parintii care

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Totul despre cum poti sa pleci la studii in strainatate cu Erasmus+ 2015

Posted: 01 Oct 2015 04:20 AM PDT

Erasmus plus 2015. Majoritatea universitatilor romanesti organizeaza inscrierea in Erasmus in primavara. In total, sunt 33 de tari participante la programul Erasmus, fiind vorba de tarile membre UE, Islanda, Lichtenstein, Norvegia, FRI Macedonia si Turcia. Studentii romani pot pleca sa studieze in oricare dintre aceste tari, insa depinde si de optiunile oferite de universitatile din Romania la care sunt inscrisi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment