Saturday, April 2, 2011

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Studenţii străini nu vor mai vizita gratis Palatul Parlamentului

Posted: 30 Mar 2011 04:17 AM PDT

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, că studenţii străini nu vor mai beneficia de gratuitate la vizitarea Palatului Parlamentului, urmând să achite 50% din întregul tarif pentru un tur al clădirii.
Citește mai departe...



Funeriu: "Cornul şi laptele" ar putea fi destinat copiilor defavorizaţi sau înlocuit cu o masă caldă

Posted: 30 Mar 2011 08:04 AM PDT

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, miercuri, după o dezbatere cu deputaţii PDL, că sunt mai multe variante pentru "Cornul şi laptele", fie să primească aceste produse doar copiii "vulnerabili", fie ca acest program să fie înlocuit cu o "masă
Citește mai departe...



Guvernul ar pregăti o şedinţă specială pentru a găsi o soluţie privind salariile profesorilor

Posted: 30 Mar 2011 12:14 PM PDT

Guvernul intenţionează să se reunească joi seara în şedinţă specială, pentru a discuta forma legală prin care profesorii care nu şi-au primit salariile şi au intrat în grevă să poată fi remuneraţi în continuare, potrivit unor surse Mediafax.
Citește mai departe...



Studenţii găsesc greu un loc de muncă. Doar 15% dintre cei care depun CV-uri reuşesc să se angajeze

Posted: 31 Mar 2011 01:36 AM PDT

Criza a făcut ca un loc de muncă bun şi bine plătit să fie un vis frumos pentru cei cu ani buni de experienţă. Şi mai greu este să te angajezi dacă abia ai ieşit de pe băncile şcolii.
Citește mai departe...



Liviu Pop: Ministerul Educaţiei pregăteşte o nouă reducere a salariilor din învăţământ

Posted: 31 Mar 2011 08:17 AM PDT

Ministerul Educaţiei Tineretului şi Sportului a propus un act normativ pentru anularea sentinţelor judecătoreşti câştigate de profesori privind salarizarea, a declarat, joi, Liviu Pop, secretar general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), după ce a părăsit
Citește mai departe...



Vezi aici cum poţi urma studii postuniversitare în Statele Unite

Posted: 31 Mar 2011 09:24 AM PDT

Românii care vor să urmeze studii postuniversitare pot accesa programele de burse Fulbright, care oferă plata integrală a studiilor, dar şi cazare şi cheltuieli zilnice, atât timp cât cursanţii se întorc ulterior în România timp de doi ani.
Citește mai departe...



Ponta: Voi depune plângere penală împotriva lui Boc în chestiunea salariilor profesorilor

Posted: 01 Apr 2011 04:40 AM PDT

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri pentru NewsIn că în situaţia în care premierul Emil Boc îşi va angaja răspunderea pe legea care sistează acordarea drepturilor salariale câştigate de profesori în instanţă, va depune personal plângere penală împotriva lui Boc.
Citește mai departe...



Salariile profesorilor îngheţate. VEZI GRILA DE SALARIZARE

Posted: 01 Apr 2011 05:36 AM PDT

Guvernul va îngheţa până la sfârşitul acestui an salariile profesorilor care au câştigat în instanţă majorări salariale, la un nivel plafonat la remuneraţia din luna ianuarie, şi va interzice acordarea de noi drepturi salariale prin contracte colective sau individuale de
Citește mai departe...



Daniel Funeriu, despre scandalul de la Poligonul Tunari: Voi apără interesele statului VIDEO

Posted: 01 Apr 2011 08:31 AM PDT

Ministrul Educaţiei a comentat la REALITATEA.NET LIVE controversele legate de posibila preluare din administrarea Federaţiei Române de Tir a Poligonului din Tunari.
Citește mai departe...



Funeriu îşi pune paznici privaţi la minister. AFLĂ DE CE

Posted: 01 Apr 2011 08:42 AM PDT

Ministerul Educaţiei Naţionale va externaliza serviciile de pază ale instituţiei. Motivul: ministrul Funeriu nu a fost mulţumit de calitatea serviciilor prestate de angajaţilor ministerului.
Citește mai departe...



No comments:

Post a Comment