Friday, November 16, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ancheta la un liceu din Vaslui: mai multor elevi li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin

Posted: 16 Nov 2012 11:30 AM PST

Inspectoratul Şcolar Judetean Vaslui a declansat, vineri, o ancheta la un liceu din municipiul Vaslui, dupa ce mai multi elevi din aceeasi clasa au lesinat sau li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin, doua ambulante ajungând la unitatea de
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Andronescu: CLASA PREGATITOARE va ramane ca prima etapa a invatamantul obligatoriu

Posted: 16 Nov 2012 07:14 AM PST

Clasa pregatitoare va ramâne ca primul an al învatamântului obligatoriu, iar la nivel national se va face un sondaj în rândul parintilor, pentru a se stabili daca aceasta va functiona în gradinite sau în scoli, a
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

DEZMAT total la Balul Bobocilor al Universitatii din Oradea. Au fost mimate partide de sex

Posted: 16 Nov 2012 05:43 AM PST

Discoteca No Problem s-a umplut, miercuri seara, cu sute de studenti. Asociatia Studentilor din Universitatea din Oradea a organizat o noua editie a Bobociadei, adica balului bobocilor dedicat studentilor din anul I.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CLASA PREGATITOARE, la evaluare

Posted: 16 Nov 2012 05:27 AM PST

Evaluarea clasei pregatitoare va avea loc în perioada 23-25 noiembrie, în interval mentionat fiind examinate cadrele didactice care predau la aceasta forma de învatamânt, au declarat reprezentantii Ministerului Educatiei.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

“Noua Enciclopedie a Romaniei” va fi lansata marti

Posted: 16 Nov 2012 01:42 AM PST


“Noua Enciclopedie a României”, a cărei elaborare a început în urmă cu trei ani, va avea lansarea oficială marți, de la ora 10.00, în Aula Academiei Române, scrie Mediafax

Începând din 2009 și până în prezent, s-a desfășurat faza pregătitoare a elaborării “Enciclopediei”. În cadrul acesteia au avut loc peste 40 de dezbateri și zeci de reuniuni tematice restranse, consacrate unor capitole principale, precum apele României, solul, subsolul, populația, patrimoniul cultural și indicatorii statistico-istorici de la 1860 și până în zilele noastre.

La aceste reuniuni au participat peste 300 de personalități ale vieții științifice, culturale și artistice din mai mult de 75 de instituții academice și universitare din țară și din străinătate.

La dezbaterile pentru elaborarea “Noii Enciclopedii a României” au participat, de asemenea, peste 70 de membri ai Academiei Române.


Etnobotanicele si canabisul sunt drogurile cele mai consumate de catre elevi

Posted: 15 Nov 2012 12:33 PM PST


Raportul Agenției Antidrog privind consumul de droguri arată că în România etnobotanicele și canabisul sunt cele mai consumate droguri de către elevii de 16 ani.

Mulți tineri își injectează drogurile cu seringi refolosite, ceea ce a făcut să crească de trei ori și infecțiile cu HIV și hepatite.

Potrivit raportului, zonele cu risc foarte mare privind consumul de droguri sunt în București și IașiJudețele Cluj, Prahova, Constanța și Galați sunt și ele incluse în această hartă. Aici apar și cele mai multe probleme de sănătate în rândul consumatorilor.

România este totuși pe ultimele locuri în Europa la consumul de droguri.


No comments:

Post a Comment