Tuesday, December 18, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


SCANDAL la IICCMER: Cercetatorii acuza conducerea ca da cu PUMNUL IN MASA

Posted: 18 Dec 2012 05:58 AM PST

Un grup de cercetatori acuza actuala conducere a IICCMER de haos în organizarea institutiei, de lipsa unui plan de cercetare si de faptul ca încurajeaza evenimentele de tip "petarda".
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ELEV CU DIZABILITATI, batut de invatatoare

Posted: 18 Dec 2012 01:37 AM PST

Ancheta în cazul învatatoarei acuzate ca ar fi batut un elev cu dizabilitati. O comisie a Inspectoratului Şcolar Bucuresti cerceteaza sesizarea facuta de parintii baiatului si reprezentantii Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Incepe vacanta de iarna

Posted: 18 Dec 2012 01:37 AM PST


vacanta_de_iarnaElevii și preșcolarii vor intra de vineri în vacanța de iarnă și vor reveni în bănci pe 14 ianuarie 2013.

 Vor intra în vacanță și studenții universităților de stat și particulare, data fiind stabilită de conducerile senatelor instituțiilor de învățământ superior.

Potrivit ministerului educației, vacanța de primăvară va fi între 5 și 14 aprilie. Săptămâna 1 – 5 aprilie va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

În perioada 2 – 7 aprilie 2013, Ministerul Educației organizează etapele naționale ale olimpiadelor școlare pe discipline de învățământ și, după caz, ale concursurilor școlare. Ordinul MECTS mai prevede că tezele din semestrul al doilea se vor susține de regulă până la data de 25 mai 2013.

Potrivit ordinului de ministru, anul școlar în curs se va încheia pe data de 21 iunie. Vacanța mare va începe pe 22 iunie și se va încheia pe 15 septembrie, urmând cA pe data de 16 septembrie să înceapă anul școlar 2013-2014.

No comments:

Post a Comment