Wednesday, December 19, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


GUVERNUL PONTA II. Remus Pricopie, ministrul Educatiei. Ce declara despre PLAGIATUL lui Victor Ponta

Posted: 19 Dec 2012 03:45 AM PST

Remus Pricopie (42 de ani) a fost propus de Victor Ponta pentru functia de  ministru al Educatiei. Rector al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din februarie anul acesta, Pricopie a fost vicepresedintele Departamentului de Educatie al PSD, decan al
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cursuri suspendate, in zeci de scoli din Botosani si Vaslui.

Posted: 19 Dec 2012 03:41 AM PST

Inspectoratele scolare judetene din Botosani si Vaslui au anuntat ca activitatea a fost suspendata, miercuri, in 79 de unitati de invatamant, din cauza vremii nefavorabile, iar joi nu se vor face cursuri in zece scoli din Botosani, informeaza Ministerul Educatiei, potrivit Mediafax. Astfel, conform datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene, miercuri, pana la ora 15.00, activitatea a 79 de unitati de invatamant din judetele Botosani si Vaslui era afectata de conditiile meteorologice ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un nou proiect va facilita comunicarea dintre parintii plecati la munca, in Italia, si copiii ramasi acasa

Posted: 19 Dec 2012 12:22 AM PST


parinti_plecati_la_muncaCopiii care au părinți care muncesc în Italia pot comunica pe internet cu aceștia, prin intermediul bibliotecilor. Ministerul Muncii a semnat ieri un acord de parteneriat cu Asociația Femeilor Românce din Italia , pentru promovarea acestui proiect.

Proiectul “Te iubește mama!” se derulează în prezent cu sprijinul bibliotecilor publice din cadrul Programului Național Biblionet, scopul acestuia fiind să prevină și să reducă numărul de sinucideri în rândul copiilor rămași în România.

Patru biblioteci din Milano și cinci biblioteci din județele Dolj, Gorj, Neamț, Satu Mare și Suceava asigură contactul copiilor cu părinții, punând la dispoziție calculatoarele din dotare și accesul la Skype.

No comments:

Post a Comment