Sunday, December 23, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Examenele in 2013 raman asa cum s-au anuntat

Posted: 23 Dec 2012 09:44 AM PST


remus_pricopieExamenele din 2013 rămân așa cum au fost anunțate, o decizie privind clasa pregătitoare va fi luată după evaluarea din ianuarie, iar legat de clasa a IX-a, după consultări, a declarat, duminică, pentru Mediafax, ministrul Educației, Remus Pricopie.

Potrivit ministrului, atunci când se dorește o anumită direcție în educație, trebuie să existe argumente pentru schimbare. De asemenea, el a spus că sistemul de educație are nevoie de o planificare strategică.

Întrebat dacă va schimba inspectorii generali școlari sau directorii care nu sunt din USL, ministrul a răspuns negativ.

Remus Pricopie a fost numit ministru al Educației vineri, 21 decembrie, el preluând mandatul de la Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educatiei: Nu sunt adeptul schimbarii de dragul ei, examenele in 2013 raman asa ...

Posted: 23 Dec 2012 06:00 AM PST

Examenele din 2013 raman asa cum au fost anuntate, o decizie privind clasa pregatitoare va fi luata dupa evaluarea din ianuarie, iar legat de clasa a IX-a, dupa consultari, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, "care nu vrea schimbari de dragul schimbarii". "As vrea sa spun clar de la inceput: nu sunt adeptul schimbarii de dragul schimbarii, nu sunt adeptul schimbarii peste noapte. Pe de alta parte, nu pot spune ca in Educatie nu trebuie schimbat nimic, ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii romani sunt saraci, numerosi si nu duc dorul familiei atunci cand pleaca din ...

Posted: 22 Dec 2012 08:40 PM PST

In Romania, peste trei sferturi dintre absolventii de bacalaureat incep imediat studiile universitare, doua treimi dintre ei sunt fete, iar studentii romani care urmeaza un masterat dedica studiului cel mai redus numar de ore, transmite Agerpres. In plus, studentul roman este cel mai sarac dintre europeni, iar departarea de familie nu este un motiv care sa-l impiedice sa plece la studii in strainatate. Acestea sunt concluziile extrase in editia de sambata a cotidianului Le Figaro dintr-un ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment