Tuesday, November 26, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Din 2014 se introduce in scoli ora de igiena alimentara si prim ajutor

Posted: 26 Nov 2013 08:18 AM PST

Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului, a declarat, marti, ca, începând cu anul 2014, se va introduce în sistemul de învatamânt o ora pentru igiena alimentara si prim ajutor.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Banca Nationala a Romaniei si Ministerul Educatiei Nationale (MEN) isi consolideaza parteneriatul de succes in sfera educatiei financiare, prin Protocolul de cooperare incheiat marti, 26 noiembrie 2013

Posted: 26 Nov 2013 08:18 AM PST

Documentul, semnat de către Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Remus Pricopie, ministrul Educaţiei Naţionale şi Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, stabileşte principiile de colaborare dintre cele două instituţii, în următorii patru ani.

Elevii romani, premiati la competitii internationale de informatica.

Posted: 26 Nov 2013 03:48 AM PST

Olimpicii romani au obtinut doua medalii de aur, sase de argint si una de bronz la competitiile regionale de informatica, informeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: Romania, patru medalii la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale Elevii romani participanti la cea de-a VII-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru juniori au obtinut o medalie de aur si trei de argint. Costin Andrei Oncescu, elev in clasa a a VI-a la Colegiul National ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Vizita oficiala a ministrului delegat Mihnea Costoiu in Federatia Rusa

Posted: 26 Nov 2013 01:25 AM PST

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a participat luni, 25 noiembrie, la ceremonia de deschidere a Conferinţei Anul Ştiinţei UE-Rusia 2014, în cadrul vizitei oficiale efectuate în Federaţia Rusă.

Elevii din judetul Covasna vor trece prin focul examenelor de Evaluare Nationala

Posted: 26 Nov 2013 12:18 AM PST


simulare-evaluare-nationala

Elevii clasei a VIII-a din județul Covasna vor trece prin focul examenelor de Evaluare Națională.  

Este vorba despre o simulare, iar Covasna se numără printre primele județe în aceasta este organizată.

Prima proba scrisă se susține astăzi, de la ora 12, la limba și literatura română. Subiectele sunt elaborate de Inspectoratul Școlar Județean și vor fi transmise electronic unitaților de învățământ.

Miercuri, elevii vor fi testați la limba și literatura maghiară, iar joi este programată proba la matematică.

O a doua simulare va fi în semestrul al II-lea.

The post Elevii din județul Covasna vor trece prin focul examenelor de Evaluare Națională appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment