Sunday, January 26, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Şcolile din judetul Suceava vor fi inchise luni preventiv, desi in judet nu sunt probleme

Posted: 26 Jan 2014 05:17 AM PST

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava a decis, duminica, sa dispuna ca luni scolile din judet sa fie închise preventiv în conditiile în care în zona nu sunt înca probleme legate de fenomenele meteorologice.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii care au examene si nu se pot prezenta din cauza vremii le vor sustine la o alta data

Posted: 26 Jan 2014 04:53 AM PST


examene-studenti-replanificate

Studenții care au examene și nu se pot prezenta din cauza vremii le vor susține la o altă dată.

Anunțul vine chiar din partea ministrului Educației, Remus Pricopie.

Astfel, Universitatea București, Universitatea Pitești și Târgoviște își vor suspenda cursurile luni, iar examenele ce trebuiau susținute în această zi vor fi replanificate.

În ceea ce privește Universitatea Politehnica din București, Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu a spus că având în vedere că mulți dintre studenți stau în cămin și distanța este foarte mică de universitate, cei mai mulți dintre aceștia nu vor întâmpina impedimente în a se prezenta la examene.

Ministerul Educației precizează că hotărârea de întrerupere temporară a activității este exclusiv la latitudinea conducerilor instituțiilor de învățământ superior, în virtutea autonomiei universitare.

The post Studenții care au examene și nu se pot prezenta din cauza vremii le vor susține la o altă dată appeared first on Edu-News.ro.

Trei universitati din tara si toate unitatile de invatamant preuniversitar din 27 de judete vor fi inchise luni, 27 ianuarie. In Bucuresti, unitatile de invatamant preuniversitar raman inchise luni si marti

Posted: 26 Jan 2014 04:49 AM PST

Ministerul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu.

AUDIO Scolile si gradinitele din 27 de judete vor fi inchise luni

Posted: 26 Jan 2014 04:21 AM PST


remus-pricopie

Școlile și grădinițele din 27 de județe vor fi închise luni. Așa a anunțat  ministrul Educației, Remus Pricopie în cadrul comandamentului de iarnă.

E vorba de județele ce au fost sub incidența codului galben sau portocaliu de viscol.

Astfel, școlile și grădinițele din județele Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Brăila, Constanța, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Ilfov, Galați, Giurgiu, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleormean, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și municipiul București vor fi închise.

Vicepremierul Liviu Dragnea a insistat ca școlile să nu țină cursuri nici marți, dacă nu sunt condiții propice.

La acest moment, Capitala și 13 județe din sud-estul țării se află sub cod portocaliu, în timp ce alte 14 județe din sud, centru și est sunt sub cod galben de viscol.

The post AUDIO Școlile și grădinițele din 27 de județe vor fi închise luni appeared first on Edu-News.ro.

COD ROŞU. Anunt important pentru STUDENTI, facut de Ministrul delegat pentru Invatamant Superior

Posted: 26 Jan 2014 03:23 AM PST

COD ROŞU. Ministrul delegat pentru Învatamânt Superior, Mihnea Costoiu, a declarat duminica, ca a vorbit cu toti rectorii de universitati pentru a da posibilitatea studentilor din zonele afectate de vremea nefavorabila, care nu pot ajunge la examene, sa le
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Activitate didactica suspendata in trei universitati, luni, 27 ianuarie

Posted: 26 Jan 2014 02:38 AM PST

Ministerul Educaţiei Naţionale informează că, urmare a condiţiilor meteorologice improprii, Universitatea Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Universitatea Valahia din Târgovişte au decis suspendarea activităţii didactice programate pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

BREAKING NEWS: COD PORTOCALIU. ŞCOLI si GRADINITE INCHISE IN BUCURESTI SI MAI MULTE JUDETE DIN TARA

Posted: 25 Jan 2014 11:39 PM PST

În mai multe judete din tara, aflate sub incidenta CODULUI PORTOCALIU emis de Admnistratia Nationala de Meteorologie, s-a luat decizia suspendarii cursurilor în zilele de luni si marti.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment