Tuesday, March 18, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Parintii ar putea avea liber in prima zi de scoala a copiilor

Posted: 18 Mar 2014 10:43 AM PDT

   Parintii ar putea avea liber in prima zi de scoala.     Comisia de Munca din Senat a aprobat o initiativa legislativa in acest sens.    Parlamentarii spun ca oricum parintii sunt nevoiti sa se invoiasca de la serviciu in prima zi de scoala a copiilor, asa ca ar fi normal […] The post Parintii ar putea avea liber in prima zi de scoala a copiilor appeared first on Edu-News.ro.

ANOSR: Aproape 40% dintre studenti au abandonat facultatea. Guvernul sa ia masuri!

Posted: 18 Mar 2014 06:04 AM PDT

Reprezentantii studentilor din România, reuniti la Oradea în cadrul Adunarii Generale a Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din România (ANOSR), îi cer ministrului delegat pentru învatamânt superior, Mihnea
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014. Meditatii gratuite la matematica si fizica, la Universitatea Politehnica

Posted: 18 Mar 2014 05:15 AM PDT

Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera gratuit elevilor, în fiecare sâmbata din intervalul 22 martie - 7 iunie, cursuri de pregatire la materiile matematica si fizica, în vederea admiterii de anul acesta.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tinerii pasionati de jurnalism sau consultanta se pot inscrie la cea de a cincea editie ...

Posted: 18 Mar 2014 03:22 AM PDT

Tinerii pasionati de jurnalism sau consultanta sunt invitati sa aplice la cea de a cincea editie Career Leader, proiect Akcees care le ofera sansa de a descoperi ce presupune o cariera in domeniu si de a testa joburi lucrand alaturi de profesionisti si lideri din industrie. Evenimentul va avea loc pe 27 si 28 martie la sediul Romanian American Foundation, iar aplicatiile se realizeaza online la http://akcees.com/career. Career Leader reprezinta o punte de legatura intre angajatori importanti ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014. Vesti bune pentru elevii care vor sa dea la Academia de Studii Economice

Posted: 18 Mar 2014 02:39 AM PDT

ADMITERE FACULTATE 2014 Taxele sunt de zece ori mai mici decât la universitatile de profil din strainatate, dar studentii nu se mai înghesuie sa prinda un loc.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CATALOGUL ONLINE, SPAIMA ELEVILOR. Cu un simplu click, parintii pot afla ce note au luat copiii lor

Posted: 18 Mar 2014 01:28 AM PDT

Cu un simplu click, parintii pot afla ce note au luat odraslele lor la scoala, dar si daca au lipsit de la cursuri. Totul e posibil cu ajutorul catalogului online. Acesta functioneaza perfect în mai multe licee din Cluj-Napoca.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ANOSR a publicat lista universitatilor cu rata mare de abandon in randul studentilor

Posted: 17 Mar 2014 01:44 PM PDT

   ANOSR a publicat lista universitatilor cu rata mare de abandon in randul studentilor.   Reprezentantii Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania sustin ca aproape 40% dintre studentii aflati in 2013 in ultimul an de studii la 20 de universitati de stat au renuntat la facultate.   Ca atare, ANOSR cere […] The post ANOSR a publicat lista universitatilor cu rata mare de abandon in randul studentilor appeared first on Edu-News.ro.

Au inceput meditatiile gratuite pentru elevii care dau BAC-ul

Posted: 17 Mar 2014 01:26 PM PDT

   Au inceput meditatiile gratuite pentru elevii care dau BAC-ul.    Decizia vine dupa ce liceenii au luat note foarte mici la simulare.    Meditatiile sunt acordate gratuit de profesorii fiecarei scoli.   Sefii de la Educatie vorbesc deja de scaderea nivelului de dificultate a subiectelor la vara. Cel putin […] The post Au inceput meditatiile gratuite pentru elevii care dau BAC-ul appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment