Friday, March 21, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Clasa pregatitoare: 99,24% dintre cererile de inscriere au fost admise.

Posted: 21 Mar 2014 04:46 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele finale privind admiterea elevilor in unitatile de invatamant, dupa prima etapa de inscriere in clasa pregatitoare.99,24% dintre cererile de inscriere in clasa pregatitoare, depuse in prima etapa, au fost admise. Pentru cele 0,76% de cereri respinse in aceasta prima etapa exista, insa, locuri si se vor putea solutiona in a doua etapa de inscriere, care debuteaza in data de 25 martie. Din totalul celor 172.682 de cereri depuse, au fost ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Proiect Codul etic: Profesorii vor spune parintilor situatia reala la invatatura a copiilor

Posted: 21 Mar 2014 03:48 AM PDT

Profesorii trebuie sa le spuna parintilor care este situatia reala la învatatura a copiilor, evitând informarea partiala sau cu tenta subiectiva, potrivit proiectului Codului de etica pentru învatamântul preuniversitar.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Mihnea Costoiu a reafirmat sprijinul Guvernului pentru sectorul cercetarii din Romania

Posted: 21 Mar 2014 12:26 AM PDT

În cadrul vizitei efectuate joi, 20 martie, la Cluj-Napoca, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a subliniat că Guvernul va continua eforturile de sprijinire şi de finanţare a iniţiativelor de cercetare din România, în vederea dezvoltării acestui sector primordial pentru economia şi societatea românească.

SAH si MAT in scoli

Posted: 20 Mar 2014 11:30 PM PDT

        Parlamentul European recomanda ore de sah in scoli. Motivele sunt suficiente. Studiile arata ca performantele scolare s-au imbunatatit cu 17,3% pentru elevii care au desfasurat in mod regulat cursuri de sah, comparativ cu doar 4,6% pentru cei care au participat la alte forme de activitati educationale […] The post SAH si MAT in scoli appeared first on Edu-News.ro.

Sindicalistii din invatamant vor schimbarea modului in care liceeni sunt evaluati la BAC

Posted: 20 Mar 2014 11:37 AM PDT

    Sindicalistii din invatamant vor schimbarea modului in care liceeni sunt evaluati la BAC.     Simion Hancescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, e de parere ca liceenii trebuie pregatiti pentru piata muncii. Acesta atrage atentia ca, in prezent, sunt verificate numai cunostintele memorate de tineri, nu si competentele […] The post Sindicalistii din invatamant vor schimbarea modului in care liceeni sunt evaluati la BAC appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment