Wednesday, March 19, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Manualele scolare vor fi schimbate o data la patru ani

Posted: 19 Mar 2014 06:35 AM PDT

    Manualele scolare vor fi schimbate o data la patru ani.     Cel putin asa a anuntat Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, intr-o declaratie de presa.    De asemenea, manualele care au greseli vor fi refuzate si cele cu inexactitati vor fi retrase imediat.  "Avem carti in care in […] The post Manualele scolare vor fi schimbate o data la patru ani appeared first on Edu-News.ro.

Ministrul Educatiei, anunt important despre MANUALELE ŞCOLARE

Posted: 19 Mar 2014 04:34 AM PDT

Manualele care au greseli vor fi refuzate si cele cu inexactitati vor fi retrase imediat, iar valabilitatea cartii scolare nu va mai fi nelimitata, ci de cel mult patru ani, a declarat miercuri ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CLASA PREGATITOARE 2014. RECORD DE CERERI pentru clasele cu predare in limba germana

Posted: 19 Mar 2014 03:55 AM PDT

Peste 520 de cereri pentru înscrierea copiilor în clasa pregatitoare cu predare în limba germana au fost înregistrate în municipiul Sibiu, în conditiile în care sunt disponibile doar 404 locuri, la unele unitati
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Profesorii care au participat la stagii de formare vor beneficia de credite profesionale transferabile

Posted: 19 Mar 2014 03:08 AM PDT

   Profesorii care au participat la stagii de formare din cadrul unor programe speciale vor beneficia de credite profesionale transferabile.    Asa prevede un Ordin al Ministerului Educatiei.   Vizate sunt cadrele didactice care au participat la:  Programul Sectorial Comenius – Mobilitati individuale de formare continua  Programul de formare continua privind […] The post Profesorii care au participat la stagii de formare vor beneficia de credite profesionale transferabile appeared first on Edu-News.ro.

Universitatile ofera meditatii gratuite elevilor care vor sa treaca BAC-ul

Posted: 19 Mar 2014 12:27 AM PDT

   Absolventii de liceu au ocazia sa se pregateasca pentru admiterea la facultatea mult visata, chiar cu profesori universitari.     Ingrijorate de rezultatele dezastruoase de la simularea examenului de BAC, universitatile ofera meditatii gratuite elevilor.   De exemplu, Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera gratuit elevilor cursuri de pregatire la […] The post Universitatile ofera meditatii gratuite elevilor care vor sa treaca BAC-ul appeared first on Edu-News.ro.

Trei licee din Vaslui, PROMOVABILITATE ZERO la SIMULARE BAC. ISJ anunta controale

Posted: 18 Mar 2014 11:59 AM PDT

Trei licee din Vaslui au înregistrat promovabilitate zero la simularea examenului de bacalaureat sustinute de elevii claselor a XI-a si a XII-a, în timp ce alte cinci unitati nu au reusit sa treaca pragul de opt la suta, situatie în care Inspectoratul
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment