Wednesday, March 5, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Media de trecere la Evaluarea Nationala a ajuns o provocare pentru elevi

Posted: 05 Mar 2014 05:38 AM PST

   Media de trecere la Evaluarea Nationala a ajuns o provocare pentru elevi. Cel putin asa arata rezultatele examenelor din cadrul simularii nationale la clasa a VIII-a.     Doar 30,4 la suta dintre elevi au reusit sa obtina nota de trecere la matematica.    Un procent mai bun s-a […]The post Media de trecere la Evaluarea Nationala a ajuns o provocare pentru elevi appeared first on Edu-News.ro.

EVALUARE NATIONALA 2014. REZULTATE DEZASTRUOASE la simulare: UN ELEV DIN TREI A PROMOVAT

Posted: 05 Mar 2014 04:58 AM PST

EVALUARE NATIONALA 2014 48,8% dintre elevii prezenti la simularea examenului de EVALUARE NATIONALA au obtinut medii peste cinc. Ministerul Educatiei a dispus implementarea mai multor masuri pentru remedierea situatiei.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014. Elevii au iesit din sala si dupa o ora. DESCARCA SUBIECTELE LA MATEMATICA

Posted: 05 Mar 2014 03:09 AM PST

BACALAUREAT 2014. Elevii de clasa a XI-a si a XII-a au sustinut, miercuri, simularea la MATEMATICA, primind trei subiecte din materia studiata pâna acum, dupa ce, luni, au dat examen la LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNA.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doar jumatate dintre elevi au obtinut media peste 5 la simularea evaluarii nationale.

Posted: 05 Mar 2014 02:39 AM PST

Doar 48,8 la suta dintre elevii de clasa VIII-a prezenti la simularea evaluarii nationale au obtinut medii peste 5, informeaza Ministerul Educatiei. Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a centralizat rezultatele examenelor din cadrul simularii nationale la clasa a VIII-a. Din totalul celor 187.886 de elevi inscrisi, 177.946 (94,7 la suta) au participat si la proba de Limba romana si la cea de Matematica. Dintre acestia, 86.893 (48,8 la suta) au obtinut medii peste 5. La proba de Limba ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Liceenii trec miercuri prin simularea la Matematica sau la Istorie

Posted: 04 Mar 2014 10:58 PM PST

   Liceenii de clasa a XI-a si a XII-a de la Uman dau miercuri simularea la Istorie pentru examenul de Bacalaureat, iar cei de la Real trec prin examenul la Matematica.    Vineri urmeaza proba la alegere specifica profilului pe care elevii l-au urmat, un examen pe care il dau […]The post Liceenii trec miercuri prin simularea la Matematica sau la Istorie appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment