Friday, March 7, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Conferinta „Mentinerea tinerilor pe piata fortei de munca, in sistemul educational si/sau in programe de formare profesionala: Provocari comune - solutii comune” (Bucuresti, 10-11 martie)

Posted: 07 Mar 2014 10:20 AM PST

În perioada 10 - 11 martie va avea loc, la Bucureşti (Palatul Parlamentului - Sala I.C. Brătianu), conferinţa cu tema „Menţinerea tinerilor pe piaţa forţei de muncă, în sistemul educaţional şi/sau în programe de formare profesională: Provocări comune - soluţii comune".

Participarea ministrului delegat Mihnea Costoiu la sedinta comuna de guvern romano-bulgara

Posted: 07 Mar 2014 10:19 AM PST

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnoligică, Mihnea Costoiu, a participat astăzi, 7 martie, la Ruse, la şedinţa comună de guvern româno-bulgară, condusă de prim-ministrul României Victor Ponta şi prim-ministrul Republicii Bulgaria, Plamen Oresharski.

Oprescu pregateste scolile din Capitala pentru cutremur.

Posted: 07 Mar 2014 05:29 AM PST

Elevii si profesorii din Capitala vor fi instruiti cum sa reactioneze in cazul producerii unui cutremur. Primaria Capitalei, ISU Bucuresti si ISMB au semnat un protocol ca sa pregateasca atat elevii din Capitala, cat si personalul didactic, in ceea ce priveste comportamentul de urmat in cazul producerii unei situatii de urgenta. "Pregatirea copiilor pentru eventualitatea producerii unor situatii speciale este extrem de importanta si trebuie sa acordam o deosebita atentie celor care participa ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Comisarul pentru Educatie, Androulla Vassiliou, vine in Romania sa lanseze Erasmus+

Posted: 07 Mar 2014 05:13 AM PST

Comisarul european pentru Educatie, Androulla Vassiliou, se va afla, între 10 si 11 martie, în România unde va lansa programul Erasmus+ si va solicita luarea de masuri pentru a sprijini tinerii care nu sunt încadrati profesional, anunta Comisia
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BOMBA CU CEAS din scolile romanesti. E un FENOMEN EXTREM DE PERICULOS

Posted: 07 Mar 2014 03:13 AM PST

Un fenomen extrem de periculos, dar care sta bine ascuns, este cel al zecilor de cadre didactice care predau în fata copiilor desi sunt sub tratament psihiatric.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. ŞCOLILE DE FITE intrec liceele de traditie

Posted: 07 Mar 2014 02:24 AM PST

EVALUARE NATIONALA 2014. Simularea Evaluarii Nationale a fost dezastru. Mai mult de jumatate dintre elevi au obtinut medii sub cinci. Asta în conditiile în care subiectele au fost considerate de nivel mediu si la româna si la matematica.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Comisarul pentru Educatie vine in Romania sa lanseze Erasmus+.

Posted: 07 Mar 2014 02:07 AM PST

Comisarul european pentru Educatie, Androulla Vassiliou, vine in Romania, intre 10 si 11 martie, pentru a lansa programul Erasmus+, informeaza Mediafax. Potrivit sursei citate, comisarul european pentru Educatie, Cultura, Multilingvism si Tineret, Androulla Vassiliou va efectua, in perioada 10-11 martie, o vizita la Bucuresti avand ca tema perspectivele de educatie si de angajare ale tinerilor din Romania. La 10 martie, comisarul va tine un discurs, in cadrul unui eveniment organizat de ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Simularea pentru examenul de BAC se incheie azi

Posted: 06 Mar 2014 11:52 PM PST

   Simularile examenului de BAC pentru elevii din clasele a XI-a si a XII-a se vor incheia azi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii.     Aceasta este sustinuta doar de elevii claselor a XII-a.   Elevii claselor au de ales intre Anatomie, Biologie, Chimie, Economie, Fizica, Filosofie, Geografie, Informatica, […]The post Simularea pentru examenul de BAC se incheie azi appeared first on Edu-News.ro.

Angajatii Bibliotecii Nationale intra in greva

Posted: 06 Mar 2014 10:56 PM PST

    Angajatii Bibliotecii Nationale a Romaniei vor fi in greva japoneza vineri.      Si asta ca semn de protest fata de preluarea unei treimi din spatiul bibliotecii de catre Ministerul Culturii.    Membrii Sindicatului Bibliotecii Nationale a Romaniei si Asociatiei Bibliotecarilor din Biblioteca Nationala a Romaniei vor purta o banderola […]The post Angajatii Bibliotecii Nationale intra in greva appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment