Tuesday, April 22, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ANALIZA Educatia in secolul XXI – lucrul in echipa si abilitatile de adaptare

Posted: 22 Apr 2014 10:55 AM PDT

Pedagogia secolului XXI trebuie sa dezvolte capacitatea de adaptare, de schimbare a elevilor. Google are deja toata informatia de care ai nevoie, nu mai este realist sa le ceri elevilor sa invete cantitati mari de informatie pe dinafara fiindca ei pot oricand sa o acceseze, sustin specialistii OECD. In schimb, relevant este cum poti aplica in pratica si in folosul societatii ceea ce stii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii se intorc la scoala miercuri. Cand incep EVALUARILE

Posted: 22 Apr 2014 09:29 AM PDT

Elevii se întorc la scoala miercuri, dupa vacanta de primavara, iar în partea a doua a semestrului, mai precis în mai, vor fi organizate, în premiera, evaluari la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, dupa modelele testelor internationale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii se intorc, miercuri, la scoala

Posted: 22 Apr 2014 09:27 AM PDT

Elevii se întorc la şcoală miercuri, după vacanţa de primăvară, iar în partea a doua a semestrului, mai precis în mai, vor fi organizate, în premieră, evaluări la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, după modelele testelor internaţionale, relatează Mediafax.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a publicat cerintele din licitatia pentru noile manuale scolare. Editorii spun ca sunt nerealiste

Posted: 22 Apr 2014 08:57 AM PDT

Documentele pentru licitatia de noi manuale scolare la clasele I si a II-a au fost publicate pe SEAP in Ajunul Pastelui si prezinta cateva schimbari fata de forma pusa in dezbatere. Spre exemplu, editurile care vor sa participe la licitatie trebuie sa aiba cifre de afaceri de milioane de euro, iar pretul unui manual nou, tiparit si digital, este prea mic, atrag atentia editorii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE FACULTATE 2014 Au inceput inscrierile pentru cei care vor sa devina politisti si militari

Posted: 22 Apr 2014 06:01 AM PDT

In perioada 14 aprilie – 2 iunie, se desfasoara recrutarea pentru admiterea in academiile de politie, subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii, care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii se intorc la scoala dupa mini-vacanta de Paste

Posted: 22 Apr 2014 02:02 AM PDT

    Elevii se intorc pe 23 aprilie, la scoala, dupa mini-vacanta de Paste.    Semestrul al II-lea se va incheia pe 20 iunie, dupa noua saptamani de cursuri.    Intre timp, elevii si studentii vor avea parte de o minivacanta de 1 mai.    Si asta pentru ca ziua […] The post Elevii se intorc la scoala dupa mini-vacanta de Paste .

BACALAUREAT 2014 Prima lectie de consiliere: „Un copil incurajat sa-si gaseasca chemarea e un adult de succes”

Posted: 22 Apr 2014 12:50 AM PDT

Cum pot fi ajutati tinerii sa vada care este viitorul pentru ei, cum poate fi ajutat un liceu intreg sa promoveze cu bine examenul de Bacalaureat? Despre aceste teme am discutat azi la Adevarul Live, in prima lectie de consiliere si a cincea din cele peste 40 de meditatii pe care adevarul.ro le va difuza in cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza".

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment