Wednesday, April 23, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Victor Ponta a cerut transparenta in licitatia pentru noile manuale. Elevii invata acum si de pe manuale din 1991

Posted: 23 Apr 2014 04:18 AM PDT

In sedinta de guvern de miercuri, premierul Victor Ponta a solicitat ca licitatia pentru noile manuale scolare de la clasele I si a II-a sa fie cat mai transparenta si sa existe cat mai multa dezbatere publica, in asa fel incat „tot felul de aberatii" constatate in manualele vechi sa fie indreptate. Editorii de manuale digitale au spus ca timpul alocat pentru propunerile de noi manuale este prea scurt.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a lansat licitatia de manuale pentru clasele I si II

Posted: 23 Apr 2014 04:16 AM PDT

Ministerul Educatiei a lansat, în Sistemul Electronic de Achizitii Publice, licitatia pentru manuale destinate claselor a I-a si a II-a, a anuntat ministrul de resort, Remus Pricopie, precizând ca ultima licitatie a fost initiata în 2006, iar în

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014 Calendarul sesiunii speciale de Bac pentru olimpici

Posted: 23 Apr 2014 03:11 AM PDT

Inscrierile pentru sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat 2014, destinata celor care participa la competitiile internationale, fie ele olimpiade sau concursuri sportive, incep pe 17 mai, iar testele vor avea loc in perioada 19-29 mai, potrivit calendarului pus in dezbatere de Ministerul Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO BACALAUREAT 2014 A doua lectie de consiliere: „Ar trebui sa existe scoli pentru parinti“

Posted: 23 Apr 2014 01:27 AM PDT

Cum poate fi imbunatatita comunicarea dintre elevi, parinti si profesori si cat de importanta este ea in succesul tinerilor la examenul maturitatii din vara. Despre acest subiect si alte sfaturi pentru cei care se pregatesc de Bac am discutat la Adevarul Live.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mesajul ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii si a Drepturilor de Autor

Posted: 23 Apr 2014 12:06 AM PDT

Ziua Internaţională a Cărţii, sărbătorită anual pe data de 23 aprilie, este o oportunitate pentru iubitorii de carte din întreaga lume să se dedice promovării lecturii, să aducă un omagiu marilor scriitori şi să-şi dovedească ataşamentul faţă de lectură.

No comments:

Post a Comment