Friday, April 25, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


MARIANA GHEORGHE a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Vest Timisoara

Posted: 25 Apr 2014 07:13 AM PDT

MARIANA GHEORGHE, Director General Executiv al OMV Petrom, a primit astazi distinctia de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum, acordata de catre Universitatea de Vest din Timisoara, la initiativa Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Liliana Preoteasa, numita subsecretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, va coordona elaborarea curriculumului national si achizitia de manuale scolare

Posted: 25 Apr 2014 05:49 AM PDT

Liliana Preoteasa, director general in Ministerul Educatiei, a fost numita subsecretar de stat, post recent infiintat de Guvern. Preoteasa va fi responsabila de operatiunea de coordonare a evaluarilor scolare, a elaborarii Curriculumului national si a procedurilor de aprobare si achizitionare a manualelor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scolile nu au voie sa se implice in campania pentru europarlamentare

Posted: 24 Apr 2014 09:11 PM PDT

    Ministrul Educatiei i-a atentionat, joi, pe inspectorii generali  ca scoala nu are voie sa fie implicata in campania pentru europarlamentare.     Remus Pricopie le-a recomandat insa acestora sa organizeze actiuni de informare cu specialisti privind acest scrutin, in special in licee.    Expertii ar urma sa le vorbeasca tinerilor […] The post Scolile nu au voie sa se implice in campania pentru europarlamentare .

Liliana Preoteasa a fost numita subsecretar de stat la Ministerul Educatiei

Posted: 24 Apr 2014 09:10 PM PDT

     Liliana Preoteasa a fost numita subsecretar de stat la Ministerul Educatiei.     Va reamintim, in urma cu o saptamana, Guvernul a decis ca Ministerul sa aiba in organigrama un astfel de post.     Practic, Liliana Preoteasa  se va ocupa de operatiunea de coordonare a evaluarilor de la finalul […] The post Liliana Preoteasa a fost numita subsecretar de stat la Ministerul Educatiei .

Profesorii care supravegheaza evaluarile nationale si BAC-ul vor primi indemnizatii mai mari

Posted: 24 Apr 2014 09:09 PM PDT

    Profesorii care supravegheaza evaluarile nationale si BAC-ul vor primi indemnizatii mai mari.     Promisiunea vine din partea Ministrului Educatiei, Remus Pricopie.    Astfel, cadrele didactice vor avea parte de o indemnizatie cu 10 la suta mai mare decat in 2013. Ministrul a precizat ca si anul trecut a fost […] The post Profesorii care supravegheaza evaluarile nationale si BAC-ul vor primi indemnizatii mai mari .

Discutiile privind infiintarea unei linii maghiare separate la UMF Targu Mures au esuat

Posted: 24 Apr 2014 12:38 PM PDT

Discuţiile privind înfiinţarea unei linii maghiare separate la UMF Târgu Mureş, purtate, joi, în prezenţa ministrului Mihnea Costoiu, au eşuat, astfel că prorectorul şi prodecanul maghiari ar urma să demisioneze vineri, iar profesorii maghiari aleşi în conducerea UMF să boicoteze şedinţele.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Discutiile privind infiintarea unei linii maghiare separate la UMF Targu Mures au esuat

Posted: 24 Apr 2014 12:08 PM PDT

Discutiile privind înfiintarea unei linii maghiare separate la UMF Târgu Mures, purtate, joi, în prezenta ministrului Mihnea Costoiu, au esuat, astfel ca prorectorul si prodecanul maghiari ar urma sa demisioneze vineri, iar profesorii maghiari alesi

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment