Tuesday, May 13, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Draghian (CE): Romania, codasa la accesarea de fonduri UE pentru cercetare in medicina

Posted: 13 May 2014 09:59 AM PDT

Romania se afla pe unul din ultimele locuri in clasamentul accesarii de fonduri europene pentru cercetare in domeniul medical, in fruntea caruia se afla Olanda, Marea Britanie si Germania, a declarat, marti, Ruxandra Draghian, director la Directoratul general pentru cercetare al Comisiei Europene.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ADMITERE 2014 Inspectoratul pentru situatii de urgenta lanseaza recrutarea candidatilor pentru institutiile militare

Posted: 13 May 2014 08:28 AM PDT

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) recruteaza candidati pentru admiterea in institutiile militare de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerul Apararii Nationale care realizeaza formarea initiala a personalului, in sesiunea 2014, in care sunt disponibile 161 de locuri.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO BACALAUREAT 2014 Lectia la Istorie, la Adevarul Live: „Elevii trebuie sa cunoasca cel putin 6-7 batalii din fiecare perioada istorica”

Posted: 13 May 2014 01:45 AM PDT

Campania "Adevarul te mediteaza si te premiaza" continua saptamana aceasta, cu lectiile video pentru cei care se pregatesc de examenul de Bacalaureat din vara. Astazi, de la ora 14.00, profesorul Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" din Capitala, a sustinut lectia la Istorie pentru Bacalaureat 2014. Acesta i-a sfatuit pe elevi sa invete cel putin 6-7 conflicte din fiecare perioada si sa se axeze pe Comunism.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cei care doresc sa fie dascali titulari pe post se pot inscrie zilele acestea la examenul de titularizare

Posted: 12 May 2014 11:47 PM PDT

    Cei care doresc sa fie dascali titulari pe post dar si studentii in prag de absolvire, se pot inscrie zilele acestea la examenul de titularizare.        Candidatii se pot inscrie pana pe 19 mai, iar proba scrisa va avea loc pe 21 iulie.       Pana atunci […] The post Cei care doresc sa fie dascali titulari pe post se pot inscrie zilele acestea la examenul de titularizare .

Ministerul Educatiei recomanda sedinte de instruire cu privire la invatamantul profesional

Posted: 12 May 2014 11:47 PM PDT

    Ministerul Educatiei recomanda sedinte de instruire cu privire la invatamantul profesional.      Vizati sunt elevii de clasa a 8-a si parintii acestora.      In cadrul sedintelor se vor prezenta procedurile de selectie sau de admitere a absolventilor de gimnaziu in scolile profesionale.      Invatamantul profesional […] The post Ministerul Educatiei recomanda sedinte de instruire cu privire la invatamantul profesional .

No comments:

Post a Comment