Thursday, May 15, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Crowdfunding – solutie de finantare pentru studiile in strainatate?

Posted: 15 May 2014 06:59 AM PDT

Finantarea reprezinta una dintre cele mai mari provocari cu care se intalnesc cei care vor sa plece la studii in strainatate. O solutie creativa pentru a rezolva aceasta problema este crowdfundingul, initiativa care deja reprezinta un succes in domeniul ideilor inovative de business.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO BACALAUREAT 2014 Lectia pentru proba de testare a cunostintelor de limba straina, la Adevarul Live

Posted: 15 May 2014 01:25 AM PDT

Lectiile video pentru probele orale de la Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei „Adevarul te mediteaza si te premiaza", au continuat azi, cu lectia de pregatire pentru proba de verificare a competentelor de comunicare intr-o limba de circulatie internationala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Au inceput inscrierile la Career Leader – Microsoft Academy of College Hires

Posted: 15 May 2014 01:24 AM PDT

Studenţii şi tinerii absolvenţi pasionaţi de tehnologie, vânzări sau marketing sunt aşteptaţi pe data de 9 mai la o ediţie specială Career Leader, proiect Akcees în care vor descoperi oportunităţile de carieră pe care le pot acces prin programul Microsoft Academy of College Hires. Participarea la eveniment este gratuită, iar aplicaţiile se realizează online pe site-ul evenimentului http://akcees.com/career.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

10 elevi din 7 licee bucurestene, in finala competitiei europene pentru promovarea antreprenoriatului in randul tinerilor

Posted: 14 May 2014 11:41 PM PDT

72 de elevi din 13 tari au participat saptamana trecuta la competitia europeana Global EnterpriseChallenge, in care au concurat cu cele mai inovative solutii pentru a creste sansele tinerilor de a-si gasi joburi, dar si pentru promovarea antreprenoriatului in randul lor. Din Romania, in finala au ajuns 10 elevi din 7 licee ale Capitalei, iar unul dintre ei a facut parte din echipa castigatoare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Copiii cu dizabilitati ar putea urma mai usor cursurile unei scoli obisnuite

Posted: 14 May 2014 11:24 PM PDT

    Copiii cu dizabilitati ar putea urma mai usor cursurile unei scoli obisnuite.      Asta prevede un proiect de lege depus la Parlament.     Initiativa legislativa prevede infiintarea unor centre de interventie timpurie in subordinea directiilor de asistenta sociala. Practic, acestea ar urma sa se ocupe de […] The post Copiii cu dizabilitati ar putea urma mai usor cursurile unei scoli obisnuite .

DEZBATERE Cum vor arata noile manuale de religie pentru clasele primare

Posted: 14 May 2014 10:10 PM PDT

Din toamna, elevii de clasa I si a II-a ar urma sa invete religia mai practic, prin insuflarea de valori si atitudini pozitive, si interactiv, prin manuale digitale. Specialistii sustin insa ca au fost excluse o parte din culte si ca se mentine monopolul ortodox.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Educatia consumatorului la scoala. Cum pot fi invatati elevii sa fie consumatori responsabili

Posted: 14 May 2014 02:05 PM PDT

Educatia consumatorului responsabil se poate face inca de pe bancile scolii prin proiecte extracurriculare sau la orele de dirigentie, au spus specialistii prezenti la conferinta „Educatia Europeana si Consumatorul de Educatie din Romania", care a avut loc miercuri.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doi studenti romani au fost premiati pentru o aplicatie dedicata nevazatorilor

Posted: 14 May 2014 01:48 PM PDT

    Studentii romani Ionut Budisteanu si Maria Stoica au fost premiati pentru o aplicatie dedicata nevazatorilor.     Mai exact, o aplicatie-asistent pentru telefonul mobil cu ajutorul careia  nevazatorii pot conversa si ii pot cere sa identifice strada, casa, o cladire, o destinatie sau diferite obiecte spre care vor sa se indrepte. […] The post Doi studenti romani au fost premiati pentru o aplicatie dedicata nevazatorilor .

No comments:

Post a Comment