Friday, May 16, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Pricopie: Decalajul de performanta a copiilor, cea mai mare problema a sistemului de invatamant, alaturi de infrastructura scolara

Posted: 16 May 2014 08:57 AM PDT

Cea mai mare problema din sistemul educational romanesc este decalajul de performanta al copiilor, iar o solutie ar fi invatamantul obligatoriu de la varste cat mai mici, apropo de coborarea varstei de scolarizare la trei ani, a declarat vineri, la Tulcea, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, potrivit Agerpres. Acesta a mai anuntat ca nu se vor face schimbari la Bac si a promis investitii masive in scoli si mai multe microbuze.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Pricopie: Decalajul de performanta al copiilor, cea mai mare problema a sistemului de invatamant

Posted: 16 May 2014 02:53 AM PDT

Cea mai mare problema din sistemul educational românesc este decalajul de performanta al copiilor, care se va atenua atunci când se va introduce obligativitatea unui sistem formal de educatie pentru copiii cu vârste mai mici de cinci ani, a declarat vineri, la

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

A fost lansat programul de recalificare Scoala Zidarilor

Posted: 15 May 2014 10:56 PM PDT

    Cei care doresc sa se recalifice au acum o noua sansa. A fost lansat oficial programul Scoala Zidarilor.      Timp de 6 zile participantii au parte de cursuri teoretice, dar si de sesiuni practice.      In acest proiect sunt implicati atat profesori, dar si tehnicieni din industrie. […] The post A fost lansat programul de recalificare Scoala Zidarilor .

Palatele copiilor trec din administrarea Ministerului Educatiei la primarii si consilii judetene

Posted: 15 May 2014 10:54 PM PDT

    Palatele copiilor trec din administrarea Ministerului Educatiei la primarii si consilii judetene.     Anuntul a fost facut de Ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Acesta spera ca masura sa fie implementata in maxim un an de zile.     Practic, din punct de vedere functional, al continuturilor educationale, institutiile vor ramane sub autoritatea […] The post Palatele copiilor trec din administrarea Ministerului Educatiei la primarii si consilii judetene .

No comments:

Post a Comment