Wednesday, September 24, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Bilantul programului Erasmus: Risc de somaj mai mic, mai multe oferte de munca si cupluri internationale

Posted: 24 Sep 2014 09:34 AM PDT

Tinerii care au beneficiat de o bursă Eramus au cu 23% mai puține șanse să ajungă șomeri, primesc cel puțin o ofertă de muncă în timpul stagiului în străinătate și, în 33% dintre cazuri, își găsesc și partenerul de viață, arată o analiză efectuată de Comisia Europeană privind programul Eramus. Mai mult, oficialii europeni estimează că aproximativ un milion de copii s-au născut în urma întâlnirilor dintre studenții din program. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

RAPORT Topul universitatilor romanesti in functie de numarul de studenti

Posted: 24 Sep 2014 08:18 AM PDT

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca are cei mai multi studenti dintre toate universitatile romanesti de stat, potrivit raportului publicat in iulie de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior (CNFIS). In schimb, raportul arata o scadere drastica a numarului studentilor in ultimii ani.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O alta fata a programului Erasmus: relatii reusite si un milion de bebelusi

Posted: 24 Sep 2014 08:04 AM PDT

Mai mult de un sfert dintre studentii Erasmus si-au cunoscut partenerii de viata in timpul acestor stagii de studiu in strainatate, care au avut efecte si pe planul natalitatii - programul a contribuit la nasterea unui milion de bebelusi de la lansarea sa, in 1987, a anuntat luni Comisia Europeana (CE), potrivit AFP.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment