Friday, September 26, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


DNA-ul studentesc face razii si actiuni sub acoperire, ca sa prinda traficantii de locuri de cazare

Posted: 26 Sep 2014 07:39 AM PDT

DNA-ul studentesc a reluat, in aceasta toamna, raziile in camine si actiunile sub acoperire pentru depistarea celor care incearca sa vanda sau sa cumpere locuri de cazare in camine, au declarat vineri, reprezentantii Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatile „Avram Iancu” si „V. Alecsandri”, singurele care au cerut autorizatie pentru colegii postliceale

Posted: 26 Sep 2014 07:18 AM PDT

Universitatea particulara "Avram Iancu" din Cluj-Napoca si Universitatea de stat "Vasile Alecsandri" din Bacau sunt singurele care, pana la data de 24 septembrie, au solicitat ARACIP autorizatie de functionare provizorie pentru colegii non-universitare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

26 septembrie: o noua editie a Noptii Cercetatorilor

Posted: 26 Sep 2014 12:21 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, adresează elevilor, studenţilor, membrilor comunității științifice, dar și publicului larg, invitația de a participa la Noaptea Cercetătorilor 2014 pentru a sărbători alături de sute de mii de cetăţeni europeni ştiinţa, descoperirile ştiinţifice şi cercetătorii români.

Studentii UBB vor face practica la Emerson

Posted: 25 Sep 2014 01:13 PM PDT

Cea mai mare universitate din România, Universitatea „Babeș-Bolyai", a semnat un parteneriat cu cel mai important investitor din județul Cluj, Emerson. Ca urmare a acestui parteneriat, cel puțin 45 dintre studenții universității clujene vor putea efectua stagii plătite sau nu de practică profesională în cadrul echipei Emerson. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment