Tuesday, March 17, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


EXCLUSIV. Noile criterii pentru promovarea in Universitati: ai mai putina carte, cresc sansele sa ajungi profesor

Posted: 17 Mar 2015 08:52 AM PDT

Noile standare științifice impuse pentru ocuparea posturilor în universități sunt mai lejere, ceea ce arată că Ministerul Educației a scăzut accentul pus pe performanța științifică. Folosirea acelorași criterii pentru evaluarea cadrelor didactice în toate domeniile poate duce la aberații. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Clasa Pregatitoare 2015. Peste 170.000 de cereri au fost centralizate dupa prima etapa de inscrieri

Posted: 17 Mar 2015 07:11 AM PDT

In total, 170.837 de cereri de inscriere la clasa pregatitoare au fost validate in prima etapa pentru inscrierea copiilor la clasa zero pentru anul scolar 2015-2016. In jur de 2.000 de copii au ramas pe dinafara in prima etapa si vor trebui reinscrisi in etapa a doua.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Parlamentarii vor sa infiinteze Muzeul Ororilor Comunismului la Palatul Parlamentului

Posted: 17 Mar 2015 03:08 AM PDT

   Parlamentarii vor sa infiinteze Muzeul Ororilor Comunismului la Palatul Parlamentului.    Initiativa a mai existat si in trecut, insa acum, un grup de 92 de parlamentari ai PNL propune infiintarea unui Muzeu al Ororilor Comunismului care sa functioneze la Palatul Parlamentului, idee pentru care a pledat si presedintele Iohannis in interventii […] The post Parlamentarii vor sa infiinteze Muzeul Ororilor Comunismului la Palatul Parlamentului .

Cimpeanu: Ar trebui sa fie alese doua-trei manuale alternative la licitatia pentru clasele III-IV

Posted: 17 Mar 2015 02:32 AM PDT

Licitatia pentru manualele de la clasele a III-a si a IV-a va preciza ca se vor alege doua-trei manuale alternative, pentru a evita aparitia unor carti criticabile din punct de vedere al calitatii, iar Editura Didactica si Pedagogica va fi serios implicata, a spus ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Rezultate simulare Bac 2015. Despre rezultatele dezastruoase de la simularea Bac-ului, la Adevarul Live

Posted: 17 Mar 2015 02:28 AM PDT

Rezultate simulare Bac. Mai putin de 40% din elevii care au sustinut simularea Bac-ului au promovat, potrivit datelor comunicate de Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Despre aceste rezultate, dar si despre rezultatele simularii Evaluarii Nationale si ce solutii mai au tinerii care sunt la limita mediei de trecere, am discutat inpreuna cu expertii, la Adevarul Live.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment