Wednesday, March 18, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii unei scoli private din Ploiesti au fost premiati de NASA

Posted: 18 Mar 2015 07:22 AM PDT

   Proiectul SPECTRA al clubului de astrofizica si astronomie a obtinut mentiunea speciala din partea juriului la concursul NASA. Dupa 30 de ore de munca, elevii care fac parte din club au reusit sa realizeze o colonie spatiala orbitala care sa reproduca aspectele cele mai importante ale vietii de pe […] The post Elevii unei scoli private din Ploiesti au fost premiati de NASA .

Concurs de idei antreprenoriale pentru elevii de liceu

Posted: 18 Mar 2015 06:55 AM PDT

Elevii de liceu sunt provocati să conceapă idei inovatoare de afaceri pornind de la problemele sociale din jurul lor, în cadrul proiectului educational Social Innovation Relay (SIR), derulat de Junior Achievement în parteneriat cu experti din multinationale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scoala Superioara de Aviatie, finantata din Fondul de rezerva al Guvernului

Posted: 18 Mar 2015 06:50 AM PDT

Școala Superioară de Aviație Civilă va fi finanţată cu 450.000 lei din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, pentru a efectua misiuni de asistență medicală de urgență cu o aeronavă primită ca sponsorizare anul trecut, relatează Mediafax. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO Despre conferinta UNESCO a elevilor, la Adevărul Live

Posted: 18 Mar 2015 02:15 AM PDT

Aproape 50 de elevi de la licee din BucureŸti, BraŸov Ÿi Vâlcea au participat în weekend-ul 7-8 martie la o dezbatere în limba engleză care imită conferinta generală UNESCO. Evenimentul a fost organizat de trei elevi bucureŸteni, care s-au îndrăgostit de arta dezbaterii, după ce au gustat succesul organizării unui alt eveniment similar: simularea unei conferinte NATO.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ora de Religie, dezbătută la Comisia pentru Drepturile Omului, de la Camera Deputatilor

Posted: 17 Mar 2015 11:39 AM PDT

Dezbaterile despre modalitatea de înscriere la ora de Religie continuă la comisiile de la Camera Deputatilor. Marti, dezbaterea a avut loc la Comisia pentru Drepturile Omului de la deputati, urmând ca săptămâna viitoare, cel mai probabil marti, Comisia pentru Învătământ să dezbată, din nou, cum să pună în acord, înscrierea la Religie cu decizia Curtii Constitutionale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment