Friday, March 20, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Titularizare 2015. edu.ro a publicat modele de subiecte pentru examenul de la vara

Posted: 20 Mar 2015 07:44 AM PDT

Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru examenul de titularizare din acest an, care se va desfasura in data de 15 iulie 2015. Examenul va dura patru ore, timp in care profesorii vor avea de tratat doua subiecte din disciplina de predare si un subiect din metodica predarii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Patriarhie: In Bucuresti sunt doua scoli cu cabinet de religie, o alta are sala multidisciplinara

Posted: 20 Mar 2015 07:08 AM PDT

Doua unitati de invatamant din Capitala, Şcoala Gimnaziala nr. 50 "Maica Domnului" si Liceul Teoretic "Grigore Moisil" au cabinet de religie, iar la Şcoala Gimnaziala, nr.178 din sectorul 1 exista o sala multidisciplinara pentru limba romana, istorie si religie, informeaza Patriarhia Romana.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dupa un prim boicot, Ministerul Educatiei continua concursul de ocupare a posturilor in inspectoratele scolare, cu adjunctii

Posted: 20 Mar 2015 05:10 AM PDT

Ministerul Educatiei deschide perioada de inscriere pentru concursul de ocupare a posturilor de inspector scolar general adjunct si de director la casele corpului didactic. Sesiunea de concurs dedicata inspectorilor scolari generali a fost boicotata de majoritatea candidatilor, care s-au retras din concurs pe ultima suta de metri.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Asociatia Club Sportiv Rotile Schimbarii lanseaza Structura de Economie Sociala

Posted: 20 Mar 2015 05:08 AM PDT

      Asociatia Club Sportiv Rotile Schimbarii lanseaza luni, 23 martie 2015, in premiera la nivel local, Structura de Economie Sociala (SES) infiintata in proiectul Abilitatile Conteaza si Economic. Misiunea SES este aceea de a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati prin facilitarea accesului la echipamente de mobilitate adaptate, […] The post Asociatia Club Sportiv Rotile Schimbarii lanseaza Structura de Economie Sociala .

200 de milioane de euro de la Banca Mondiala pentru sprijinirea elevilor care se pregatesc pentru Bac si facultate

Posted: 20 Mar 2015 02:33 AM PDT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca Banca Mondiala a aprobat la inceputul acestei saptamani un imprumut de 200 milioane de euro pentru Proiectul privind invatamantul secundar care urmeaza a fi implementat de Ministerul Educatiei in urmatorii sapte ani. Printre altele banii vor fi folositi pentru finantarea liceelor care au nevoie sa-si ajute elevii care se pregatesc pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 200 milioane de Euro pentru a sprijini liceenii si studentii romani expusi riscurilor de abandon

Posted: 19 Mar 2015 11:57 PM PDT

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, salută decizia Băncii Mondiale, care a aprobat la începutul acestei săptămâni un împrumut de 200 milioane de Euro pentru Proiectul privind învăţământul secundar (Romania Secondary Education Project - ROSE).

CLASA PREGATITOARE. Rezultatele inscrierilor, afisate vineri si sambata in toata tara

Posted: 19 Mar 2015 11:23 PM PDT

ÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGĂTITOARE. Peste 170.000 de cereri pentru înscrierea copiilor în învățământul primar au fost înregistrate de Ministerul Educației, iar rezultatele vor fi afișate vineri și sâmbătă în școlile din toată țara, precum și la inspectoratele județene. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Inscrieri clasa pregatitoare 2015. Vineri si sambata se afiseaza listele primei etape de inscrieri

Posted: 19 Mar 2015 09:55 PM PDT

Ministerul Educatiei publica vineri si sambata rezultatele primei etape de inscrieri la clasa pregatitoare 2015. Listele cu candidatii inmatriculati, cu numarul locurilor ramase libere si  al copiilor neinscrisi dupa prima etapa vor fi afisate in scoli si pe site-ul inspectoratului scolar si al unitatilor de invatamant.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Concurs de pictura, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Posted: 19 Mar 2015 11:33 AM PDT

Data de 22 martie marchează în fiecare an, în calendarul evenimentelor susținute de ONU și însușite de țările lumii, Ziua Mondială a Apei. Aceasta este sărbătorită pretutindeni, fiind un mijloc de a atrage atenția opiniei publice asupra necesităţii economisirii apei şi a reducerii poluării şi de a pune în evidenţă rolul şi responsabilităţile celor cu atribuţii în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă, pledând pentru gestionarea durabilă a resurselor de apă dulce. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment