Sunday, April 26, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


STUDIU Smartphone-urile si tabletele ii fac pe copii sa dezvolte comportament autist

Posted: 26 Apr 2015 07:42 AM PDT

Folosirea constanta a tehnologiei precum smartphone-urile si tabletele ii poate determina pe copii sa dezvolte un comportament autist, avertizeaza renumitul psihiatrul Iain McGilchrist, fost profesor de literatura la Universitatea Oxford. Copiii de cinci ani din ziua de azi nu mai sunt capabili sa citeasca expresiile faciale ale celor din jur sau sa afiseze empatie, in comparatie cu generatiile anterioare, sustine doctorul.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Se da startul inscrierilor la gradinita. Calendarul inscrierilor pentru anul scolar 2015/2016

Posted: 26 Apr 2015 03:55 AM PDT

Procedurile de reinscriere a copiilor inmatriculati deja in invatamantul prescolar incep luni, iar din 11 mai, parintii isi pot inscrie la gradinita copiii nou-veniti in sistem, a anuntat Ministerul Educatiei. Astfel, pana la 1 august, procesul de inscriere si reinscriere la gradinita ar trebui finalizat.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Procedurile de reinscriere in invatamantul prescolar (pentru copiii deja inmatriculati) incep luni, 27 aprilie, iar cele de inscriere (pentru copiii nou veniti) in 11 mai

Posted: 26 Apr 2015 01:38 AM PDT

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti să asigure toate măsurile necesare finalizării până la data de 1 august 2015 a procesului de înscriere şi reînscriere în învăţământul preşcolar.

No comments:

Post a Comment