Tuesday, April 28, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Tinerii dezbat. Ce le pregateste liceenilor cel mai amplu campionat de debate

Posted: 28 Apr 2015 09:18 AM PDT

Peste 180 de licee si colegii din toata tara participa in acest an la Concursul National „Tinerii Dezbat", care a inceput in 23 martie si se va incheia o data cu anul scolar, in 15 iunie. Echipele formate din cate trei elevi si un profesor coordonator lupta in cadrul celor noua competitii regionale, pentru a se clasifica in etapa nationala ce va avea loc intre 12 si 14 iunie, la Miercurea Ciuc.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Iohannis: Trebuie sa reasezam educatia si cultura la locul potrivit

Posted: 28 Apr 2015 07:43 AM PDT

Educatia si cultura trebuie reasezate la locul potrivit în ierarhia lucrurilor care conteaza pentru succesul unui individ si al unei societati, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, la o întâlnire cu studentii români bursieri din Italia.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectiile la proba de Biologie, la Adevarul Live

Posted: 28 Apr 2015 02:08 AM PDT

Campania "Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" continua marti cu lectiile video la proba de Biologie. Astfel, de la ora 13:00 profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" a predat lectia video pentru Biologie vegetala si animala, iar de la 14:00, profesoara Nicoleta Oprea de la Şcoala Postliceala "Carol Davila" a predat lectia video de la Anatomie si fiziologie umana.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment