Wednesday, April 29, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Guvernul mai are doar o zi pentru a da acordul inscrierii Romaniei pe lista tarilor organizatoare a competitiei sportive "Universiada"

Posted: 29 Apr 2015 09:47 AM PDT

Proiectul de tara "Universiada de Vara 2021 in Romania", initiat de Asociatiile "Student Sport Romania" si „Vasile Tomoiaga", inca asteapta decizia finala referitoare la depunerea oficiala a candidaturii Romaniei, care trebuie sa vina din partea Guvernului.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Şcoala de discriminare. Jumatate din plangerile depuse la CNCD anul trecut provin din sistemul de invatamant

Posted: 29 Apr 2015 08:14 AM PDT

Numeroasele cazuri de discriminare in sanul scolii prezentate de Adevarul sunt confirmate si de statisticile Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Csaba Asztalos, membru in consiliul director al institutiei a declarat ca numarul de plangeri s-a inmultit in ultimii 2-3 ani.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tinerii din Caras-Severin primesc sfaturi in cariera, in cadrul unui proiect cu fonduri europene

Posted: 29 Apr 2015 02:46 AM PDT

Peste 100 de elevi din 13 licee au luat parte la un eveniment in care au invatat prin jocuri de roluri despre importanta egalitatii de sanse si dezvoltatrea durabila. Evenimentul aeste parte a proiectului ,,Practica si consilierea scolara – Instrumente eficiente pentru orientarea in cariera a tinerilor'', ce se va incheia in august.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Patru Universitati din Romania in topul mondial QS University Rankings, pe discipline

Posted: 29 Apr 2015 01:22 AM PDT

Patru universitati din Romania figureaza in noul clasament al universitatilor in functie de disciplina, QS World University Rankings by Subject 2015, lansat miercuri. Clasamentul s-a realizat in functie de cercetare, de reputatie academica, angajabilitatea absolventilor si citari pe lucrari academice. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment