Sunday, April 5, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


DEZBATERE Romania - stat religios. Cum si de ce incearca un ONG sustinut de BOR sa anuleze statutul laic derivat din Constitutie

Posted: 05 Apr 2015 07:45 AM PDT

Dupa ce Biserica s-a bucurat de sprijinul populatiei pentru continuarea orelor de Religie in scoli, o asociatie care functioneaza cu binecuvantarea Patriarhiei Romane doreste revenirea la vechea modalitate de inscriere, aplicata inainte de decizia Curtii Constitutionale din noiembrie 2014. Juristii sunt, insa, sceptici cu privire la sansele de reusita ale unui astfel de proiect.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei vrea reorganizarea cercetarii in Romania, prin infiintarea unei agentii pentru cercetare aplicativa

Posted: 05 Apr 2015 04:45 AM PDT

Cele trei agentii de implementare a programelor nationale in cercetare, UEFISCDI, Agentia Spatiala Romana - ROSA si Institutul de Fizica Atomica - IFA ar putea fi reorganizate, in urma unei propuneri a Autoritatii Nationale pentru Cercetare (ANCSI). Astfel, cercetarea fundamentala si cea aplicativa ar urma sa se imparta intre actualul UEFISCDI si, respectiv, noua Agentie de Dezvoltare Tehnologica si Inovare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Cercetare Ştiintifica si Inovare au demarat consultarile privind implementarea Planului National Cercetare-Dezvoltare-Inovare III (2015-2020)

Posted: 05 Apr 2015 01:17 AM PDT

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS) şi Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare (ANCSI) au demarat consultările publice pentru identificarea măsurilor optime de implementare a Planului Naţional Cercetare-Dezvoltare-Inovare III (CDI III).

No comments:

Post a Comment