Tuesday, April 7, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Subiectele la Olimpiada Nationala de Matematica 2015. Peste 600 de elevi au participat marti la concurs

Posted: 07 Apr 2015 08:44 AM PDT

Peste 600 de elevi din clasele V-XII au participat marti la Olimpiada Nationala de Matematica, organizata la Liceul "Traian Vuia" din Bucuresti. Participantii care au obtinut cele mai bune rezultate vor sustine proba de baraj, pentru loturile de internationala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Subiectele la Olimpiada Nationala de Informatica 2015. Elevii sustin marti si Olimpiada la Matematica

Posted: 07 Apr 2015 03:05 AM PDT

Olimpiada Nationala de Informatica 2015 care se desfasoara la Targoviste in aceste zile a reunit 330 de liceeni din toata tara, pasionati de informatica. Elevii care s-au clasat pe primele locuri in cadrul probelor din weekend sustin marti proba de baraj pentru calificarea in lotul de internationala. Tot azi are loc si Olimpiada la Matematica. Aceasta se tine la Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Testul Cambridge English: Advanced. Romania se numara printre tarile cu cele mai bune performante din lume

Posted: 07 Apr 2015 02:55 AM PDT

80% dintre candidatii romani care au sustinut examenul Cambridge English: Advanced  (CAE) in 2014 au obtinut atestatul, plasand astfel Romania printre tarile cu cei mai performanti candidati din lume, potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment. Statisticile arata si care sunt cele mai intalnite greseli in randul candidatilor romani, printre ele numarandu-se omisiunea literelor mute sau a articolului "the".

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Adevarul te mediteza pentru Capacitate. Profesoara Corina Buzoianu a explicat modelele de subiecte la Limba Romana, la Adevarul Live

Posted: 07 Apr 2015 01:36 AM PDT

Campania „Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" continua astazi, la Adevarul Live, cu o noua ora de meditatie pentru proba de Limba si Literatura Romana de la Evaluarea Nationala. Invitata in platou a fost Corina Buzoianu, profesoara la Colegiul National „Spiru Haret" din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Zilele portilor deschise la Universitatea Ovidius

Posted: 06 Apr 2015 01:20 PM PDT

   In zilele de 7 si 8 aprilie, Universitatea Ovidius din Constanta isi prezinta oferta educationala pentru anul universitar 2015 – 2016, in cadrul manifestarilor traditionale Zilele portilor deschise.    La Campusul Universitar, in intervalul orar 9.00 – 17.00, cele 16 facultati ale universitatii, alaturi de departamente si centre, isi […] The post Zilele portilor deschise la Universitatea Ovidius .

Ministerul Educatiei vrea reorganizarea cercetarii in Romania

Posted: 06 Apr 2015 12:30 PM PDT

   Ministerul Educatiei vrea reorganizarea cercetarii in Romania.    Practic, cele trei agentii de implementare a programelor nationale in cercetare, UEFISCDI, Agentia Spatiala Romana – ROSA si Institutul de Fizica Atomica – IFA ar putea fi reorganizate, in urma unei propuneri a Autoritatii Nationale pentru Cercetare (ANCSI).    Mai exact, cercetarea fundamentala si […] The post Ministerul Educatiei vrea reorganizarea cercetarii in Romania .

O echipa de elevi bucuresteni au proiectat un sistem care ajuta soferii sa schimbe pneurile fara efort

Posted: 06 Apr 2015 11:18 AM PDT

   O echipa de elevi din Bucuresti a proiectat un sistem independent hidraulic de ridicare a automobilului, care ar scuti soferii de mult timp si efort la inlocuirea cauciucurilor, in cazul unei pene.    Ideea apartine elevilor de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivita din Bucuresti si a fost desemnata castigatoare in […] The post O echipa de elevi bucuresteni au proiectat un sistem care ajuta soferii sa schimbe pneurile fara efort .

No comments:

Post a Comment