Thursday, April 9, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Fundatia Collegium XXI in Scoala Altfel

Posted: 09 Apr 2015 04:44 AM PDT

În perioada 06-10 aprilie 2015, în cadrul Programului Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, Fundatia Colllegium XXI deruleaza doua proiecte: proiectul educational national CUNOASTE SI PROTEJEAZA PATRIMONIUL CULTURAL NATIONAL! si proiectul

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Adevarul te mediteza pentru Capacitate 2015. Profesoara Anca Davidescu va rezolva probleme de matematica, la Adevarul Live de la 14:00

Posted: 09 Apr 2015 12:54 AM PDT

Campania „Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" continua astazi la 14:00, la Adevarul Live, cu o noua ora de meditatie pentru proba de Matematica de la Evaluarea Nationala 2015. Invitata in platou este profesoara de matematica Anca Davidescu, de la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" din Capitala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Olimpic national la Matematica: „Nu poti face performanta in Romania fara ajutorul  familiei”

Posted: 09 Apr 2015 12:42 AM PDT

Elev eminent, olimpic national la matematica si semifinalist la nivel national la dans sportiv, Alex Dicilea, elev in clasa a X-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Capitala, a inteles de mic, ca este esential sa-ti disciplinezi viata si sa te concentrezi pe formarea personala prin educatie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania va prelua presedintia Comitetului Mixt al Ministrilor din tarile participante la programul CEEPUS

Posted: 08 Apr 2015 11:57 PM PDT

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, participă în perioada 9-11 aprilie, la Praga, la cea de a 19-a reuniune Comitetului Mixt al Miniştrilor din ţările care derulează programul CEEPUS (Central European Exchange Program for University Studies).

No comments:

Post a Comment