Wednesday, May 13, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ADMITERE LICEU 2015 Oferta educationala a liceelor din Bucuresti

Posted: 13 May 2015 09:33 AM PDT

Adolescentii care anul acesta termina gimnaziul si nu sunt inca hotarati ce liceu sau ce profil vor sa urmeze sunt asteptati zilele acestea la targul liceelor de la Palatul Copiilor. Interesul pentru Ştiintele Naturii a determinat liceele de top din Bucuresti sa-si mareasca oferta educationala pentru acest profil

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Editorii ameninta ca si in anul scolar urmator copiii vor incepe scoala fara manuale pe banci

Posted: 13 May 2015 07:11 AM PDT

Sezonul de licitatii pentru manuale debuteza si in acest an cu o contestatie. Reprezentantii editurilor acuza ministerul ca n-a invatat nimic din situatia de anul trecut, cand noul Abecedar a ajuns in scoli cu o intarziere de un semestru. In aceste conditii, editorii preconizeaza ca nici in aceasta toamna copiii nu vor avea pe banci noile manuale de clasa a III-a, dar sunt contrazisi de ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii din Romania, dezamagiti de ignoranta reprezentantilor Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice

Posted: 13 May 2015 06:39 AM PDT

     Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) isi exprima public dezamagirea cu privire la modul superficial in care reprezentantii ministerului au tratat solicitarile studentilor de a le reacorda procentul de 25% din totalitatea electoratului in alegerea rectorului. Cu toate ca actiunile de protest s-au oprit la inceputul […] The post Studentii din Romania, dezamagiti de ignoranta reprezentantilor Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Admitere Liceu 2015: Cum se face admiterea in clasa a IX-a?

Posted: 13 May 2015 02:01 AM PDT

Admitere Liceu 2015 - Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a publicat brosura oficiala care cuprinde toate informatiile legate de admiterea în învatamântul liceal de stat si în cel profesional de stat pentru anul scolar 2015 - 2016.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment