Friday, May 22, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Cum a fost sanctionat profesorul de Religie care a distribuit brosuri homofobe intr-un liceu

Posted: 22 May 2015 07:52 AM PDT

Conducerea Colegiului „Nicolae Titulescu“ din Brasov a stabilit sanctiunea pentru profesorul de Religie care le-a distribuit elevilor o brosura în care se arata ca homosexualitatea este o „faradelege”, o „boala” si

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii isi premiaza marii profesori din Romania

Posted: 22 May 2015 03:08 AM PDT

       Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) organizeaza in perioada 22-23 mai, la Timisoara, Gala Profesorului Bologna, singura initiativa la nivel national prin care studentii isi arata aprecierea fata de profesorii care s-au remarcat prin metodelor lor de predare si invatare adaptate la nevoile si interesele studentului din […] The post Studentii isi premiaza marii profesori din Romania appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Adevarul LIVE: Carmen Ivanov, despre primul manual de dictie pentru copii din Romania: „Dictia este cartea noastra de vizita“

Posted: 22 May 2015 02:17 AM PDT

Astazi, invitata in platoul Adevarul LIVE a fost Carmen Ivanov, profesor de dictie la Şcoala de Televiziune Junior.  Am discutat despre primul manual de dictie pentru copii din Romania, "Strafurnica si prietenii sai", realizat de Carmen Ivanov, ce urmeaza a se lansa in curand. Totodata, am vorbit si despre cursurile de dictie ale Şcolii de Televiziune Junior, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Evaluari Nationale, clasa a II-a. De ce sunt asteptate rezultate mai bune fata de anul trecut

Posted: 22 May 2015 12:39 AM PDT

Evaluarile Nationale de la clasa a II-a se termina vineri cu testarile pentru minoritatile nationale. Astfel, elevii sustin astazi testarea de la Limba Materna - citit. Invatatorii apreciaza ca testele de anul acesta au fost mai usoare si ca rezultatele vor fi mai bune ca cele de anul trecut, cand la clasa a II-a nu se invata inca dupa noua programa.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment